• Vrei sa apari in noul videoclip RoadkillSoda, #MadeOfStone?
  • Vrei sa apari in noul videoclip RoadkillSoda, #MadeOfStone?

Vrei sa apari in noul videoclip RoadkillSoda, #MadeOfStone?

RoadkillSoda filmeaza videoclipul pentru cel mai nou single – #MadeOfStone, in cadrul unui mini concert, la Fabrica Pub. Daca vrei sa apari in clip, trebuie doar sa mergi sambata, 9 ianuarie, de la ora 12:00 PM, la Fabrica Pub, unde va avea loc un concert dedicat exclusiv fanilor trupei.

Concertul va avea loc in noua formula RKS – cu Mircea Petrescu la voce si Mihai Nicolau la tobe, alaturi de fratii Mihnea si Victor.

Show-ul se filmeaza integral, iar materialul va fi inclus in videoclipul #MadeOfStone, ce urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii ianuarie.

Teaser video: http://on.fb.me/1RaAXGT

Facebook event: https://www.facebook.com/events/565884420227248/

Roadkillsoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton si are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – Yo no hablo Ingles, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil si in format de dublu vinil.

Trupa a concertat in cadrul a numeroase evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), ca opening act pentru Slash & Myles Kennedy (2015) si Nick Oliveri (2015), precum si in Europa, participand, printre altele, la Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014).

RKS_1

Anterior Breathelast 5 ani - concert aniversar in Fabrica
Înainte Between Life and Death a lansat piesa It falls apart

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu