• Breathelast 5 ani – concert aniversar in Fabrica

Breathelast 5 ani – concert aniversar in Fabrica

Pe 6 februarie, club Fabrica va fi gazda unui eveniment presarat cu multe surpize din partea trupei Breathlast. Gasca nebuna de rechini aniverseaza cinci ani de la infiintare. Alaturi de ei, pe scena vor urca Between Colors si Chaos Cult. 

Breathelast si-a inceput activitatea in 2010… asa incepea orice prezentare legata de viata rechinilor, pana in momentul in care au inceput sa ne recomande activitatea si misiunea de a remodela, in functie de ce simteam, sunetul si directia formatiei.

1_Breathelast selftitled2_Split it Out3_Maluri

 

 

 

 

 

 

Prin Dark Side Booking Academy vom putea sa aruncam in directia voastra activitatea consumata in tot timpul asta (debut autointitulat „Breathelast” – sapte piese, „The Flood”, partea Breathelast de pe „Split it out” cu Cap de Craniu – patru piese – si „Maluri”, granita cu limba romana sau intoarcerea la sentimente mai acute si mai legate de locul de unde provenim, nu locul de unde ne-am luat inspiratiile).

Alexandru Das, responsabilul pentru grafica materialului „Maluri”, dar si pentru a viitorului nostru full length anuntat pentru 2016, se va ocupa de amalgamul video, sub forma de proiectii si flashback-uri din activitatea noastra din ultimii 5 ani – ce va rula pe un ecran in timpul prestatiei live, pentru a accentua trecerea de la ce am fost si ce vom deveni, muzical, comemorand aceasta trecere impreuna :).

Breathelast 5 ani – concert aniversar comemorativ are loc pe data de 6 februarie, in cadrul Dark Side Nights 3.

Tot la concert puteti gasi si modelul de tricou aniversar BREATHELAST 5 ani!

Breathelast-Gri-deschis-FATA Breathelast-Gri-deschis-SPATE

 

Astfel, vom recapitula aceste materiale alaturi de cei ce sunt interesati sa petreaca all hallow’s eve cu rechini (si multe trupe marfa), atat gonflabili, cat si cu pielea arzand de nerabdare sa faca acest pas si sa va prezinte muzica ce ne-a purtat impreuna, mai aproape de un sentiment comun si o energie fara prejudecati. Multumim tuturor pentru tot ajutorul direct sau indirect, nimeni nu poate reusi fara un schimb de energie serios, bazat pe simtamant veritabil si o vointa generata de placerea de a fi prins de muzica si transformat de ea.

Cu respect,
Breathelast.

More links here: https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

Concertul face parte din seria de evenimente „DARK SIDE NIGHTS„, organizate de  Dark Side Booking Academy. Numărul biletelor este LIMITAT în funcție de capacitatea locației, grabiti-va si luati bilete in avans de aici.

Chaos Cult

Chaos Cult este o trupă de metal extrem din București/România, formată în anul 2013.
Totul a început cănd 3 membri fondatori (Cristina, Andrei și Dragoș) au început sa creeze o muzică puternică, agresivă, balansată și elegantă.
Pe măsură ce lucrurile s-au închegat bine cu Bogdan și Alex la chitare, sunetul a devenit neobișnuit dar și foarte brutal.
Sound-ul este un amalgam de sub-genuri și lăsăm publicul să decidă unde ne încadrăm fiecare simțind altceva prin ceea ce vede/aude.
Având un început exploziv, Chaos Cult au deschis concerte pentru trupe mari precum: Cap de Craniu, Clitgore, Endsight, Unearth.

Between Colors

Between Colors este o trupa de Metal Melodic Modern cu influente simfonice, industriale, Nu si -core. Formatia a luat nastere in 2012 in Bucuresti, mai intai ca si proiect acustic si apoi a evoluat continuu pana in ziua de azi.

Conceptul principal din spatele proiectului si al muzicii este imbinarea stilurilor mai comerciale cu cele mai extreme, fiind mereu prinsi „intre culorile” diferitelor influente si ale emotiilor de zi cu zi: tristete, furie, frica, fericire, etc.

Trecand prin tot pasajul sonic, puteti auzi riffuri agresive de chitara cu 7 corzi, linii grele de chitara-bass, tobe ce te fac sa bati din picior, precum si, nu in ultimul rand, linii de voce puternice, dar si foarte melodioase. De la refrene catchy pana la breakdown-uri, exista cate ceva pentru fiecare.

Anterior H8 au lansat prima piesa de pe viitorul album
Înainte Vrei sa apari in noul videoclip RoadkillSoda, #MadeOfStone?

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu