Trupa MOISE lansează un nou single intitulat „Emblema”

Trupa MOISE lansează un nou single intitulat „Emblema”

Trupa MOISE a lansat un single nou intitulat „Emblema”, ce poate fi ascultat pe toate platformele de streaming: https://MOISE.lnk.to/EmblemaPR

„Emblema” este numele celui mai recent single MOISE și va fi inclus pe următorul album al trupei. Videoclipul piesei este menit să redea în imagini plăcerea de a împărtăși aceeași pasiune. Membrii clubului moto Red Roots au fost alături de băieții de la MOISE și au făcut o mișcare grozavă cu motocicletele lor superbe. „Rockul și motocicleta merg mână în mână, iar noi nu am făcut altceva decât sa le unim într-un clip pe măsură. Trăiți liber și urmați-vă instinctul, din pasiune s-au născut cele mai faine lucruri!” au declarat membrii trupei.

Un alt extras de pe albumul ce urmează a fi lansat în toamna este „Nu ne oprim” și poate fi ascultat pe toate platformele de streaming aici: https://MOISE.lnk.to/NuNeOprimPR

MOISE este trupa înființată de chitaristul Alin Moise în anul 2018. Primul album MOISE este intitulat „Cine ești, cine sunt” și conține 9 piese, printre care se numără și single-ul „Rezistăm” în colaborare cu solistul Ovidiu Anton.

În 2023, trupa MOISE înseamnă: Alin Moise (chitară), Sebastian Simionis (voce), Ștefan Darie (tobe) și Ștefan Buta (bass). Stilul abordat este hard’n’heavy, iar trupa vine cu un sound modern bazat pe riff-uri puternice și apăsate, precum și pe solo-uri de chitară melodice.

Trupa MOISE va cânta în deschiderea concertului Cargo – Balade Rock de la Sala Palatului, pe 23 februarie 2023.
Mai multe detalii despre concert puteți găsi pe pagina Facebook a evenimentului.

Anterior Despre SoundArt Festival 2023, în doză vintage, de șoc
Înainte Legendara Guns N’ Roses vine la București pe 16 iulie 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu