Despre SoundArt Festival 2023, în doză vintage, de șoc

Despre SoundArt Festival 2023, în doză vintage, de șoc

SoundArt Festival revine cu o nouă ediție în această primavară, sâmbătă, 01 aprilie, în Quantic Club din București, ediție dedicată în totalitate sunetelor experimentale, vintage, din zona stoner, desert rock, prog și post-rock, îmbinate într-un nou format, tip doză de șoc.

Înainte de pandemie festivalul avea o formă concretă și aveam de gând să continuăm așa, cu 3 zile de concerte și activități culturale.
Pandemia ne-a resetat complet și deși spiritul festivalului se menține, am schimbat puțin structura lui anul acesta și asta cu un prim „prog & fuzz maraton” și cu o extensie întunecată pentru iarna anului 2023.
Aceasta extensie se va numi Interplanetary Night, o scenă cu structura diferită, dar cu același spirit underground, cel al libertății de expresie!
„, a declarat project managerul Cavalleria Events, Mihnea Badea.

SoundArt Festival nu este un festival al trupelor care cântă după o anume rețetă muzicală de succes, ci te surprind cu elemente personale, se reinventează în timp, sunt în căutare continuă și nu se referă doar la muzică, ci inclusiv la alte tipuri de artă.

„Mi-ar plăcea ca la fiecare ediție să ne asociem cu un artist plastic care să expună, să avem în fiecare an o temă a festivalului, pe care artiștii să o trateze în felul lor. Ar fi frumos!
Amprenta festivalului, pe care am ales-o după gustul meu, este cea a muzicii experimentale, cu sonoritățile de început ale metalului, pornind de la Black Sabbath sau Led Zeppelin, dar și cu elemente de clasic prog, reinterpretat în manieră contemporană.”
, a mai completat Mihnea Badea.

Line-up-ul complet SoundArt Festival 2023 este alcătuit din: Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina), Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (România), Doomsday Astronaut (Pakistan/România) si Deaf Hombre (România).

Abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente);
  • Presale II: 150 de lei;
  • În ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Despre SoundArt

SoundArt este o proiecție curajoasă într-un mediu social în care evenimentele axate pe o anumită nișă muzicală necesită muncă masivă pentru a fi construite și comunicate publicului.

„După cele două proiecte anterioare pe care le-am înfiinţat și organizat, adică OST Fest si Ghost Gathering, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributară industriei muzicale, un festival unde spectatorul și artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor și artiștilor la nivel local, într-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poartă publicul prin spirala călătoriilor muzicale rare și aparte, aducând pe scena sa formații alese cu sufletul.

SoundArt și-a rezervat, din prima clipă a existenței sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de așteptate în România.

Anterior Amon Amarth în concert la București
Înainte Trupa MOISE lansează un nou single intitulat "Emblema"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu