Legendara Guns N’ Roses vine la București pe 16 iulie 2023

Legendara Guns N’ Roses vine la București pe 16 iulie 2023

Guns N’ Roses vine la București pe 16 iulie, pentru prima oară reunită în formula clasică, consacrată, pentru concertul rock al anului. Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începand de vineri, 24 februarie, ora 10:00, la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet și Entertix.

Axl Rose, Slash și Duff McKagan și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeana a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revine cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamnă. Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv și va continua cu spectacole în Europa, sub același line-up clasic, ajungând la București duminică, 16 iulie, pe scena Arenei Naționale, pentru concertul rock al anului.

Componența trupei pentru concertele din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe de hard rock din lume, bucurându-se de un succes uriaș la mai bine de 35 de ani de la înființare. De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio (Appetite for Destruction – 1987, G N’ R Lies – 1988, Use Your Illusion I – 1991, Use Your Illusion II – 1991, „The Spaghetti Incident?” – 1993 și Chinese Democracy – 2008) și au cucerit fanii din întreaga lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards– 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993. In 2012, trupa a fost introdusă pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

Guns N’Roses și-a extins influența când l-au sponsorizat pe Erik Jones, șoferul Legacy Motor Club și mașina nr. 43 în cursa Daytona 500. Legacy Motor Club este co-deținută de legendele NASCAR Richard Petty și Jimmie Johnson, ambii fiind mari fani ai trupei.

Videoclipul cinematic pentru piesa „November Rain” a depășit recent 2 miliarde de vizualizări, devenind „unul dintre cele mai vizionate videoclipuri rock ale tuturor timpurilor”.

Fanii trupei vor putea achiziționa bilete în avans în cadrul Nightrain Presale, începand de miercuri, 22 februarie, ora 10:00. De asemenea, publicul va putea achiziționa și pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului și obiecte de merchandise Guns N’ Roses în ediție limitată.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro și Entertix.ro), înainte de participarea la eveniment.

Anterior Trupa MOISE lansează un nou single intitulat "Emblema"
Înainte Parkway Drive și Chelsea Grin vor concerta la Romexpo

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu