Skálmöld va lansa o ediție aniversară a albumului Börn Loka

Skálmöld va lansa o ediție aniversară a albumului Börn Loka

Formația islandeză de viking metal Skálmöld va sărbători 10 ani de la lansarea celui de-al doilea album, Börn Loka, prin lansarea unui dublu vinil (culoare verde) pe 28 octombrie 2022, care va include și 2 piese bonus. Fiind o ediție specială, tirajul va fi de doar 100 copii și este deja disponibil pentru precomandă pe magazinul online Napalm Records.

Börn Loka (Copiii lui Loki) este un album concept care se concentrează pe povestea fraților Hilmar și Brynhildur. Hilmar trebuie să se îmbarce într-o călătorie periculoasă în care se luptă cu fiare terifiante, printre care și cei trei copii ai lui Loki, lupul Fenrir, șarpele Jormungandr și Hel. Stilul caracteristic al muzicii Skálmöld combinat cu pasaje interpretate de un cor și de vocea Eddei Tegeder (Angist) asigură o coloană sonoră pe măsura acestei povești epice.

Pe lângă această lansare, formația a mai pregătit fanilor și un concert special în Eldborg, sala principală a faimoasei Harpa, din Reykjavík pe data de 28 octombrie 2022, concert care este deja sold out. În aceeași sală Skálmöld a mai susținut în trecut și câteva concerte împreună cu Orchestra Simfonică a Islandei. Concertul va fi un concert de neuitat, Börn Loka fiind cântat în întregime alături de o selecție de cântece și de pe celelalte albume, iar punerea în scenă va fi asigurată de actorii invitați special.

În lunile noiembrie și decembrie, Skálmöld va relua și concertele internaționale, plecând într-un turneu european alături de Finntroll și Brymir. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Anterior Wormgod lansează albumul de debut și un prim single
Înainte Modificări în lineup-ul Metal Gates Festival 2022

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu