Wormgod lansează albumul de debut și un prim single

Wormgod lansează albumul de debut și un prim single

După aproape un deceniu de inactivitate de la ultimul demo lansat, trupa bucureșteană Wormgod revine cu primul album, gata sa fie lansat pe CD de Void Wanderer Productions în parteneriat cu War Productions pe 14 Octombrie 2022.

Denumit „Where Old Curses Rest” pentru a reflecta o producție care a întâmpinat nenumărate probleme, dar și tematica celor nouă piese, primul album al trupei are artwork-ul semnat de bine-cunoscutul artist Costin Chioreanu și este mixat și masterizat de Andrei „Oase” Spătaru la OsimetriC Productions Studio.

Primul single, „The Blossom of Fear”, poate fi ascultat la următorul link:

Albumul poate fi precomandat de la casele de discuri. Un stock mic de CD-uri va fi adus și în țară aproape de data lansării.

Tracklist „Where Old Curses Rest”:

 1. My Blood 3:33
 2. The Blossom of Fear 5:31
 3. Hunter’s Wake 3:13
 4. În Vale 4:48
 5. Failure’s Reign 4:10
 6. Icon of Sin 3:20
 7. Olden Crusade 4:28
 8. Amorphous Hate 4:45
 9. Post Self-Apocalypse 5:35

Componența:

 • Vladimir Toma – instrumente
 • Octav Necrosis – voce

Stilul trupei Wormgod este black metal atmosferic cu influențe de death metal. Atmosfera muzicii este inspirată de priveliștile urbane din București, orașul de proveniență al trupei.

Format în 2009 de Vladimir (instrumente), proiectul a debutat cu două demo-uri lansate independent, cu doi vocali diferiți:

 • 2010 – eponim
 • 2013 – Divided

În următorii ani, Vladimir a continuat să compună muzică nouă pentru primul album Wormgod și l-a cooptat pe Octav Necrosis (Akral Necrosis) din nou pentru părțile vocale. Întreg materialul a fost inițial înregistrat în 2018, apoi pierdut accidental în timpul procesului de mixare.

Pentru a finaliza materialul, în 2019, trupa a schimbat studioul de producție și a început colaborarea cu Andrei „Oase” Spataru, care s-a ocupat de înregistrare, mixat și masterizat.

Linkuri utile:

Anterior Programul concertului aniversar Riverside din Quantic, 5 Septembrie
Înainte Skálmöld va lansa o ediție aniversară a albumului Börn Loka

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu