Modificări în lineup-ul Metal Gates Festival 2022

Modificări în lineup-ul Metal Gates Festival 2022

Din păcate, din motive ce țin de logistică, organizatorii festivalului și formația au decis de comun acord să renunțe la concertul Aeonian Sorrow din cadrul Metal Gates Festival 2022, dar cu promisiunea că trupa va participa la ediția de anul viitor.

Cu toate acestea, seria formațiilor confirmate din ultima perioadă (Busola, WarHymn, Spider Kickers) este completată de spaniolii de la Noctem.

Noctem este o formație de Black Metal Iberic cu o experiență de peste 15 ani și una dintre cele mai cunoscute formații de metal extrem din Spania. De-a lungul timpului, Noctem a urcat pe scene din Europa, Asia, Rusia și America de Nord, fiind prima trupă spaniolă de metal care a susținut un concert în China și au cântat alături de Marduk, Batushka, Napalm Death, Immolation și mulți alții.

Abonamentele pentru cele 3 zile de festival sunt disponibile online prin iabilet.ro la prețul de 350 lei. Informații despre bilete pe zile vor fi disponibile cu câteva zile înainte de începerea evenimentului, dacă nu s-au epuizat toate abonamentele.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Anterior Skálmöld va lansa o ediție aniversară a albumului Börn Loka
Înainte Galerie foto concert Riverside în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu