Neon Prophecies deschide concertul Bucovina și Dordeduh de la Arenele Romane

Bucovina revine pe scena Arenelor Romane din București. Invitații speciali ai trupei sunt Dordeduh, care revin în Bucuresti după o absență îndelungată, aducând cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.

În deschidere vor urca cei de la Neon Prophecies. Povestea trupei este una simplă, dar plină de pasiune și motivație pentru muzică. În martie 2019 Victor Mănescu face un anunț în care dorește să-și întemeieze o trupă de thrash metal, classic heavy metal. În cuvinte puține, ceva old school. La acest anunț au răspuns Alex și Andrei (chitara și tobe), iar în scurt timp au apărut și Victor (bass) cu Vaggelis (voce).

Pe masură ce au trecut timpul și repetițiile, acordajul a continuat să scadă, elemente moderne de synth au început să apară, iar trupa găsise o nouă direcție cu foarte mult potențial. De la old school la synthcore/metalcore a fost un pas imens, îmbrățișat de toți membrii. Backround-ul muzical și experiența anterioară a fiecăruia fac din această trupă un grup închegat, cu un sound original.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele costă:

  • presale, primele 200 de bilete costă 59 de lei
  • presale 1, următoarele 200 de bilete costă 69 de lei
  • presale 2, următoarele 200 de bilete costă 79 de lei
  • presale biletele costă 89 de lei
  • la intrare biletele costă 100 de lei

Se pun în vânzare 2500 de bilete, în total.

Zona Acces General oferă locuri atât în picioare cât și cu loc în sectoarele K și E. Dacă veți cumpăra un bilet Acces General, puteți să stați unde doriți (în picioare sau jos).

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & Bucovina

Anterior Soen va susține două concerte în România
Înainte Bucovina și Dordeduh la Arenele Romane: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu