Parkway Drive și Chelsea Grin vor concerta la Romexpo

Parkway Drive și Chelsea Grin vor concerta la Romexpo

Parkway Drive cântă în Romania pe 20 iunie la Romexpo, în aer liber. Invitați sunt americanii de la Chelsea Grin.

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și se pun în vânzare vineri, pe 24 februarie la ora 13:00, dar fanii METALHEAD vor primi pe 22 februarie, la ora 12 un cod pe pagina de Instragram METALHEAD cu care au acces la alte 200 de bilete, înaintea tuturor.

Parkway Drive vin din Australia și cântă de 20 de ani, fiind una dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume. Numele formației provine de la numele străzii unde artiștii făceau repetiții.

Influențați de nume mari ale scenei internaționale, precum Slayer, Iron Maiden sau Rage Against the Machine, australienii și-au pus propria amprenta asupra muzicii, demonstrând acest lucru prin lansarea a șapte materiale de studio care au ajuns în topurile din întreaga lume.

Cel mai recent album, intitulat „Darker Still”, a fost oferit fanilor anul trecut pe 9 Septembrie, fiind bine primit atât de public, cât și de critici. Turneele trupei sunt mereu sold out în jurul lumii.

Parkway Drive continuă sub aceeași formulă din 2006, când s-a alăturat trupei bassistul Jia „Pie” O’Connor. Ceilalți membrii sunt aceiași încă de la începuturile activității din 2003.

Chelsea Grin vin din Statele Unite, din Salt Lake City și activează din 2007, timp în care au lansat șase materiale de studio. Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute formații de deathcore, în muzica Chealse Grin se pot identifica și influente de doom sau black metal și pe alocuri chiar de symphonic. Printre formațiile care i-au influențat se număra Slayer, A Perfect Circle, Whitechapel sau Emmure.

Urmează un nou material discografic, intitulat „Suffer in Heaven” care va fi lansat pe 17 Martie anul acesta. Albumul va fi continuarea precedentului, „Suffer in Hell”, cele două discuri fiind de fapt un dublu album.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Wild Eyes (A) – fără loc, în fața scenei – 299 lei earlybird (primele 200) de bilete, 329 de lei în presale și 350 de lei la intrare;
  • Vice Grip (B) – fără loc, în spatele categoriei A – 259 lei earlybird (primele 200 de bilete), 279 de lei în presale și 300 de lei la intrare;
  • The Void (C) – fără loc, în spatele categoriei B – 179 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 199 lei în presale și 250 de lei la intrare;
  • Premium – 499 lei – pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separat.

Posesorii de bilete Premium au acces în toate zonele destinate și celorlalte categorii de bilete.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet.

Se pun în vânzare 9500 de bilete – câte 3000 de fiecare categorie și 500 la categoria Premium

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by Rock FM

Anterior Legendara Guns N’ Roses vine la București pe 16 iulie 2023
Înainte Trupa Hteththemeth a lansat un lyric video pentru "The Poetry of Failure"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu