Informatii si sfaturi despre Rockstadt Extrem Fest 2015

Informatii si sfaturi despre Rockstadt Extrem Fest 2015

Maine debuteaza a treia editie Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii Rasnov. Pentru a veni in ajutorul vostru, mai jos puteti gasi o serie de informatii utile pentru perioada in care veti vizita festivalul nostru.

– Abonamente pentru festival vor putea fi gasite pe tot parcursul celor 4 zile de festival, la cabina de bilete amplasata la intrarea principala, la acelasi pret de 200 de lei. Subliniem faptul ca nu exista bilete pe zile. NU va recomandam achizitionarea abonamentului de la persoane independente, existand riscul ca astfel de abonamente sa nu fie valabile!

– Persoanele ce au achizitionat abonamente VIP in 2014, au intrare libera pentru 2015. Va rugam insa, in masura in care este posibil, sa aveti la dumneavoastra biletul VIP de anul trecut pentru a facilita intreg procesul. Exista si o lista cu persoanele ce au achiztionat un astfel de abonament.

– Sesiunile meet and greet vor fi comunicate in cel mai scurt timp. Pentru o informare sigura in acest sens, va rugam consultati zilnic zona de Info Point sau pagina noatra de Facebook, acolo unde vom afisa zilnic programul aferent. Incercam sa organizam cat mai multe astfel de sesiuni, in functie de timpul cat si dorintele artistilor. Ele sunt valabile doar pentru posesorii de abonamente VIP.

 

– Accesul in camping este permis pe baza unui abonament de 15 lei ce asigura accesul pentru toate cele 4 zile ale evenimentului. Campingul are o suprafata generoasa si va fi dotat cu un numar suficient de toalete si dusuri, curatate zilnic.

– Nu exista limite in ce priveste manifestari de tip crowdsurfing, moshpit, wall of death, iar organizatorii vor pune la dispozitie mai multe barci si saltele gonflabile pentru o eficienta maxima.

– In camping va fi amplasat un stand de unde puteti achizitiona bere si apa la sticle mari, la pret standard de magazin alimentar. Atat in camping cat si in zona de festival va exista o gama variata de mancaruri, inclusiv vegetarian/vegan. Accesul cu bauturi si mancare din exterior este interzis.

– Incurajam fotografiatul in timpul showurilor, dar in acelasi timp mentionam ca accesul cu aparate foto profesionale este interzis, el fiind valid doar pe baza acreditarilor de presa.

– In stanga scenei principale va exista un cort de prim ajutor, in cazul in care voi sau cineva apropiat va avea nevoie de ingrijiri medicale de orice fel.

– In zona festivalului exista 5 puncte turistice: Dino Park Rasnov, Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Rezervatia de ursi liBEARty si Castelul Bran. Va incurajam sa le vizitati.

– Echipa de paza din fata scenei este formata din oameni cu experienta, in primul rand rockeri, gata sa va ajute in orice situatie, mai ales cele de crowdsurfing.

– Miercuri, zona de festival va fi deschisa incepand cu ora 13:00, iar concertele incep la ora 16:00, pe a doua scena. Campingul va fi deschis incepand de dimineata. Tot a doua scena va gazdui pe parcursul festivalului proiectul DrumStage. Va incurajam sa il vizitati.

– Partea de merchandise va fi asigurata de Niche Records, iar in acest an avem promisiunea unei game de produse mult mai extinsa fata de 2015.

– Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament, accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Persoanele vor primi la punctul de acces o bratara conform abonamentului achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursata, iar posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.

– Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.

– La baruri veti gasi suporturi universale pentru incarcat aparate electronice (telefoane, laptop, camere, etc). Allview a amplasat deja o atenta pentru extinderea semnalului mobil Digi, cei ce nu gasesc semnal in alte retele pot folosi cartele telefonice Digi ce vor putea fi gasite in interiorul festivalului.

– Exista si o editie limitata de DVD-uri Rockstadt Extreme Fest 2013-2014, iar cei ce achizitioneaza tricoul oficial al festivalului primesc gratuit un dublu DVD, in limita stocului disponibil.

– Copiii, sub 7 ani, au acces in zona festivalului doar insotiti de un adult. Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copii nu sunt echipati corespunzator raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor/insotitorilor.

 

Este interzis: 

– accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe.

– accesul cu tacamuri contondente (briceag, cutit, furculita, foarfeca, surubelnita etc).

– accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser.

– accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol. Buteliile de gaz sunt permise doar in rulote, cu conditia ca acestea sa fie instalate si certificate profesional in rulota (lipsa actelor doveditoare duce la prezumtia lipsei certificarii acestora si se va interzice uzul lor pe perioada festivalului).

– comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor.

– consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare.

– accesul animalelor in zona de festival sau camping, masura luata in primul rand pentru siguranta acestora.

 

Pentru orice intrebari cu privire la accesul si facilitatile de la festival, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail info@rockstadtextremefest.ro

Anterior Concert Korn la Bucuresti: Concertul generatiei nostalgice (cronica)
Înainte Concert Before The Reign + open acts, Question Mark Bucuresti

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu