Concert Before The Reign + open acts, Question Mark Bucuresti

Concert Before The Reign + open acts, Question Mark Bucuresti

Before The Reign (post-hardcore, Chisinau, Moldova) are marea onoare să vă prezinte primul turneul al trupei – Demons/Lovers Tour, ce va avea loc la sfârșit de august în patru orașe din Romania și include si doua concerte în Chișinău.

Trupa va începe turneul în Chişinău, vor continua cu Satu Mare, București, Cluj, Iași și vor închide cu un alt concert în Chișinău. Cu această ocazie, menționăm că pentru Before The Reign e prima ieșire în afara granițelor Republicii Moldova, după debutul pe scenă din 2013.

In Bucuresti, Before The Reign canta pe 24 august, in clubul Question Mark, alaturi de Key To The Crown si Epileptic Outbreak.

Open doors: 19:00.
Bilet: 15 lei

Turneul promovează ultimul release – single-ul „Demons/Lovers”; însă trupa va include în setlist atât piese de pe EP-urile ”Cycles” (2012) și ”Alpha” (2013) cât și single-uri ca ”One Day” sau ”Our Hearts”.

https://beforethereign.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/beforethereign/videos

Key To The Crownmetalcore / Bucuresti

Epileptic Outbreakdeathcore / Bucuresti

btr kttc qm

Anterior Informatii si sfaturi despre Rockstadt Extrem Fest 2015
Înainte Cronica Rockstadt Extreme Fest 2015

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu