Implant Pentru Refuz – Nori de gand (videoclip nou)

Implant Pentru Refuz – Nori de gand (videoclip nou)

Implant Pentru Refuz au lansat „Nori de gand”, primul clip de pe albumul „Cartography”. Disponibil mai jos.

Materialul a fost creat cu ajutorul filmarilor realizate pe tot parcursul turneului de lansare al albumului, turneu produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

„Videoclipul este un jurnal compact care cartografiaza toate experientele, trairile si starile sufletesti prin care am trecut in aceasta perioada. Am strabatut mii de kilometri, am vizitat zeci de orase, am cunoscut cei mai frumosi oameni si am sustinut multe concerte. Ne-am bucurat de fiecare experienta in parte, atat noi cat si familiile si prietenii care ne sustin si ne sunt aaturi de fiecare data. Toata povestea acestui turneu este concentrata intr-un videoclip dinamic prin care am incercat sa surprindem esenta, energia si vibratia unui concert live Implant Pentru Refuz.

Desi consideram ca ne-am atins scopul, experienta completa a unui concert Implant Pentru Refuz nu poate fi redata in totalitate prin imagini si trebuie traita live, in fata scenei! Va asteptam la urmatoarele concerte!”, sustine trupa in comunicatul oficial.

Dupa succesul de care s-a bucurat turneul „Cartography„, pe Implant Pentru Refuz ii puteti vedea la festivalurile mari din aceasta vara, in deschiderea trupei Korn (3 august, Arenele Romane, Bucuresti) si in toamna se pregatesc impreuna cu Dark Side Booking Academy sa demareze un turneu national de sarbatorire a 20 de ani de activitate in 20 de orase!

Implant Pentru Refuz Nori de gand videoclip

Coperta  Cartography

Anterior Concert Bloodway si lansarea cartii lui Costin Chioreanu
Înainte Negative Core Project si ura din spatele ultimului album (Cronica)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu