Concert Bloodway si lansarea cartii lui Costin Chioreanu

Concert Bloodway si lansarea cartii lui Costin Chioreanu

Pe data de 9 mai va avea loc in clubul Question Mark, din Bucuresti, un eveniment dublu:

De la ora 20:00 vor urca pe scena Bloodway pentru prima data dupa 4 luni de absenta, timp in care acestia s-au dedicat lucrului la noul material de studio. Sub numele de „Escape From The Studio Show” cei trei muzicieni vor prezenta atat piese vechi cat si piese noi, in premiera. 


Suportul pentru artisti este de 15 lei iar banii adunati astfel vor acoperi o mica parte din cheltuielile de studio facute de trupa in vederea inregistrarii noului disc.

Dupa ora 21:00 intrarea este libera si sunteti invitati la lansarea de carte a lui Costin Chioreanu – o editie de lux, printata in Finlanda de catre Svart Records in conditii tipografice de exceptie. Cartea contine o selectie de lucrari ale artistului imbinate cu scurte povesti ilustrate si cu materiale nepublicate pana in prezent.

Cartea contine 164 pagini plus hardcover si prezinta 126 de lucrari. Numai in cadrul lansarii de pe data de 9 mai, cartea va fi disponibila la un pret promotional de 50 de lei, urmand ca ulterior aceasta sa fie de gasit la distribuitorii autohtoni la un pret mai ridicat.

Cei care vor sa continue petrecerea pana tarziu in noapte, vor avea parte de o rockoteca, unde muzica va fi pusa de acelasi Costin Chioreanu.

Pe cei care vor sa savureze concertul dar si lansarea de carte, ii sfatuim sa ajunga la locatie pana in ora 19:30, deoarece programul este strict si concertul chiar va incepe fara intarziere la ora 20:00, indiferent ca sunt 2 oameni sau 100.

Cei ce sunt interesati numai in achizitionarea cartii precum si in a-l intalni pe Costin, pot veni linistiti incepand cu ora 21:00, de cand intrarea devine libera.

https://www.facebook.com/events/417026155124332/

Anterior Soulfly revine la Bucuresti cu ocazia festivalului ''I am the rocker''
Înainte Implant Pentru Refuz - Nori de gand (videoclip nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu