Holy Motors lanseaza o noua piesa: „The Positive One

Holy Motors lanseaza o noua piesa: „The Positive One

Dupa un prim single lansat acum doua luni si doua concerte de succes in deschiderea trupei ucrainene Stoned Jesus, Holy Motors revin acum cu o noua piesa: The Positive One. Lansarea va avea loc in cadrul unui concert ce va avea loc pe 25 noiembrie in The Shelter din Cluj.

Holy Motors este un nou proiect muzical al lui Sorin Moraru, basistul din Luna Amara. Reunind mai multi muzicieni activi pe scena rock clujeana, trupa infiintata anul acesta abordeaza un alternative metal cu accente stoner rock si grunge. Dupa un prim single lansat acum doua luni si doua concerte de succes in deschiderea trupei ucrainene Stoned Jesus, Holy Motors revin acum cu o noua piesa: The Positive One.

Holy Motors – The Positive One (lyrics video)


 

Piesa „The Positive One” poate fi descarcata gratuit (pay what you want) de pe pagina de Bandcamp Holy Motors:http://holymotors.bandcamp.com. Inregistrarile piesei au avut loc la Cluj in studiourile Luna Recording si JamBox, avandu-i ca ingineri de sunet pe Oliver Vegh si Mihai Sarlea. Mixul si masterul au fost realizate de catre Dan Georgescu.

Urmatorul concert Holy Motors va fi la Cluj, marti, 25 noiembrie, in The Shelter (Piata Unirii, nr. 25) alaturi de formatiile FronT si Kaidun. Accesul publicului se face de la ora 21:00, iar intrarea va fi 10 lei. Event:http://goo.gl/fNViRf

„Holy Motors e in primul rand un film ciudat in toate sensurile bune ale cuvantului, in toate sensurile pe care spectatorul le intuieste sau le gaseste in acest film. M-a intrigat atat de mult incat am gravitat in jurul sau timp de cateva saptamani. Intr-un interviu, regizorul Leos Carax explica metafora din spatele limuzinei albe, un element important – limuzina este pentru el simbolul spatiului in care traim, confortabil si perfect izolat. Am sa continui metafora: de multe ori e mai bine sa mergi pe jos si cam asta inseamna pentru mine trupa Holy Motors”, spune Sorin.

Holy Motors:
Catalin Moraru – voce
Sorin Moraru – chitara
Doru Nedelcu – chitara
Paul Tenciu – bass
Tudor Marghidanu – tobe

http://fb.com/HolyMotorsRO

Anterior Question Mark: Concert Pinnholes si Sketch
Înainte Concert Fair Play in Broadway&Legendary Constanta

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu