Question Mark: Concert Pinnholes si Sketch

Question Mark: Concert Pinnholes si Sketch

Trupele de post rock şi rock alternativ Pinholes, respectiv Sketch, vor urca pe data de 5 decembrie pe scena din Question Mark din Bucuresti. Pretul unui bilet este de 15 lei si se achizitoneaza de la intrarea in club.

Un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urma cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odata cu intrarea lui Alex in universul Pinholes in luna lui Mai 2013.


Istoria a mers repede – selectati in cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor in evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

”La Iasi se canta. Si la Bucuresti. Pinholes sunt responsabili. Sunt suparati pe sistem, pe oamenii rai, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiti, timizi, dar cand pun mana pe instrumente, suna bine! Mangaie chitarele care urla la noi, ne cearta, ne împing dintr-o parte in alta! Rock de cea mai buna calitate, fara ifose, cu mult suflet. Cota 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” – Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

http://instagram.com/pinholesband
http://www.facebook.com/pinholes.zmei/
https://www.youtube.com/user/PinholesZmei
https://soundcloud.com/sergiuivanov/sets/pinholes-zmei

Sketch

SKETCH este o trupa de rock alternativ din Bucuresti. Aceasta s-a infintat in vara anului 2010, fiind formata din Daniel Antohi (chitara si voce), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (bas) și Radu Dorobanțu (tobe).
Au sustinut numeroase concerte in majoritatea cluburilor bucurestene alaturi de nume cunoscute: Omul Cu Șobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers, Luna amara, etc. Dar si in Sibiu sau Vama Veche( Stufstock).

Influențele trupei se trag din muzica celor de la Foo Fighters, Queens of the stone age, Biffy Clyro sau Nirvana.
La sfarsitul lui 2011, Sketch a fost inclusa de Mihai Dinu (Radio guerrilla) printre cele 9 trupe de urmarit in 2012, caracterizand la acel moment trupa drept un „blues cu rock cu o forţă şi o maturitate peste vârsta lor din buletin”
In ianuarie 2013, e lansat primul EP al formatiei: ” Tonedeaf”.

Anterior Core Night: Negative Core, Cap de Craniu, Breathelast si lieVeil
Înainte Holy Motors lanseaza o noua piesa: „The Positive One

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu