Concert Fair Play in Broadway&Legendary Constanta

Concert Fair Play in Broadway&Legendary Constanta

Fair Play vor sustine un concert in Broadway&Legendary din Constanta in data de 5 decembrie 2014, de la ora 21:30.

Cu peste 20 de ani de experienta in industria evenimentelor, Fair Play inseamna mai mult decat o trupa de cover-uri, inseamna pasiunea pentru perfectiune si deontologie profesionala. Fair Play inseamna 100% live show electrizant.

De-a lungul activitatii noastre am acoperit un spectru larg de evenimente, pornind de la concerte de club, petreceri corporate, restaurante si terase de pe litoralul Marii Negre, terminand cu nenumarate nunti si petreceri, adaptandu-me uriasul repertoriu la specificul fiecarui eveneiment.

Pornind de la muzica anilor 50′,60′,70″, 80′, 00′,acoperim un o varietate de genuri muzicale, creand reteta perfecta pentru evenimentul perfect si asta bineinteles 100% live.

Pret bilet 10 Ron.

Rezervari: 0733 144 544

Broadway&Legendary se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

Anterior Holy Motors lanseaza o noua piesa: „The Positive One
Înainte Poze We Singing Colors - Question Mark

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu