• Grohot a lansat un nou single

Grohot a lansat un nou single

Black metaliștii de la Grohot au lansat o noua piesă, intitulată „Ashes of Bloodlust”. Piesa continuă firul narativ început în single-ul precedent. Detalii despre concept pot fi găsite pe pagina oficială de facebook a trupei.

Cele două piese lansate până acum precedă un viitor EP, primul în actuala componență – Robert, Octav de la Akral Necrosis și Naomi Simeria.

Noul single, „Ashes of Bloodlust”, poate fi ascultat la următoarele linkuri, dar și prin majoritatea serviciilor de streaming:

Artwork-ul este semnat de Maria Zaharia.

Trupa Grohot s-a format în anul 2019 în orașul Comănești, abordând un black metal classic în care se regăsesc mici influențe din întreaga paletă sonoră a metalului extrem. Primul material a fost lansat în 2021 intitulat „Creatio ex Nihilo”, fiind conceput împreună cu membrii inițiali. Cu toate că EP-ul a avut un feedback pozitiv în mediul underground, formula inițială s-a modificat, astfel că în prezent a rămas un singur membru fondator, Apostoliu Robert. Acesta a reîntregit trupa împreuna cu Octav (Akral Necrosis, Wormgod) și Naomi Simeria.

Puteți vedea single-ul precedent, „Blood Sun”, la adresa: youtu.be/4Gm3NeXCjZM.

Anterior Turneul european Ne Obliviscaris se apropie de România
Înainte Concertul Amon Amarth și Bleed from Within se mută la Arenele Romane

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu