Concertul Amon Amarth și Bleed from Within se mută la Arenele Romane

Concertul Amon Amarth și Bleed from Within se mută la Arenele Romane

Concertul Amon Amarth din data de 1 iulie se mută de la Romexpo la Arenele Romane, data rămânând neschimbată. Invitați sunt scoțienii de la Bleed from Within.

Amon Amarth este una dintre cele mai cunoscute trupe de metal din Suedia, activând încă din 1992. Formația abordează un melodic death metal în care tema predominantă a pieselor este mitologia nordică. Chiar dacă unii se rapoartează la stilul muzical al formației ca fiind viking metal, Johan Hegg a declarat în repetate rânduri că Amon Amarth, deși influențată de cultura vikingă și de perioada pre-creștină a Peninsulei Scandinave, genul muzical abordat este melodic death metal.

În momentul de față, Amon Amarth are 12 materiale de studio lansate, discuri care au intrat în zeci de topuri din întreaga lume, inclusiv în US Billboard sau in UK Top Charts. Cel mai recent album, „The Great Heathen Army” a fost lansat anul trecut pe 5 August. Pentru acesta au colaborat cu Biff Byford de la Saxon, iar albumul a fost produs și masterizat de Andy Senap de la Judas Priest.

Bleed from Within vin din Glasgow, Scoția, și activează pe scenă din 2005. Treptat au devenit un etalon al scenei metalcore, sound-ul lor evoluând și maturizându-se în același timp cu albumele lansate. Până în momentul de față, trupa a lansat șase materiale de studio, cel mai recent, intitulat „Shrine”, fiind oferit fanilor anul trecut.

Chiar dacă genul muzical abordat este predominant metalcore, în piesele formației se regăsesc influențe de groove sau melodic death metal, chiar și deathcore în primele compoziții. Printre formațiile care și-au pus amprenta asupra muzicii Bleed from Within se numără Pantera, Lamb of God, Machine Head sau Suicide Silence.

Mai multe detalii despre bilete puteți găsi pe iabilet.ro.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Grohot a lansat un nou single
Înainte Powerwolf la Arenele Romane: Încă o trupă pe afiș, program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu