Turneul european Ne Obliviscaris se apropie de România

Turneul european Ne Obliviscaris se apropie de România

Australienii de la Ne Obliviscaris se află în Europa, în plin turneu de promovare a albumului Exul, lansat în luna martie. Acesta este cel de-al patrulea album de studio în cei 20 de ani de activitate ai formației.

Stilul de metal progresiv abordat îmbină influențe de metal extrem cu părți armonioase. Elementele de death/black metal se îmbină cu sunetele delicate ale viorilor, iar vocea aspră alternează cu cea curată și melodioasă.

Din păcate, vocalistul responsabil cu growl-urile caracteristice, Marc „Xenoyr” Campbell, nu a putut participa în acest prim turneu al trupei după patru ani, din motive de sănătate. El a fost înlocuit cu James Dorton (Black Crown Initiate, The Faceless), care a învățat repertoriul și s-a alăturat trupei cu doar o săptămână înainte de primul concert, susținut pe data de 5 mai.

Turneul a avut numeroase reprezentații cu casa închisă și se apropie de final. Penultima oprire pe bătrânul continent va fi la București, în club Quantic, pe data de 5 iunie 2023. Mai multe detalii despre bilete găsiți pe iabilet.ro.

Anterior Galerie foto Metalhead Meeting 2023, ziua 1
Înainte Grohot a lansat un nou single

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu