Dirty Shirt a terminat de inregistrat noul album „Dirtylicious”

Dirty Shirt a terminat de inregistrat noul album „Dirtylicious”

Formatia DIRTY SHIRT are vesti bune pentru fani! Noul album, „Dirtylicious” , este la un pas de finalizare.

Trupa a anuntat ca toate piesele au fost inregistrate si urmeaza sa fie mixate de catre Mihai Tivadar (chitara) la Grenoble si masterizate in Los Angeles, de catre Alan Douches.

In total, formatia a pregatit 11 piese nou-noute, care vor putea fi ascultate in curand! Reamintim ca Dirty Shirt a castigat premiul pentru „Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards 2014 si „Best Metal Band” la Maximum Rock Awards 2014 , prin votul publicului.

Dirty Shirt va canta in cadrul Galei Maximum Rock Awards alaturi de Cargo, Cristi Minculescu & Band, 9.7 Richter si AnTheos . Evenimentul va avea loc pe data de 20 februarie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti.

Pe langa acest recital, Dirty Shirt a pregatit un turneu prin Romania, care include prestatii la unele dintre cele mai importante show-uri metal ale anului: Romanian Rock Meeting, alaturi de Blind Guardian si Orden Ogan, si Rockstadt Extreme Fest , unde va imparti scena cu formatii precum At The Gates, Enslaved si altele.

Salutul Dirty Shirt

Dirty Shirt a publicat pe pagina de  Facebook coperta albumului, semnata de Costin Chioreanu (Twilight13Media). Costin este unul din cei mai apreciati designeri la ora actuala in Europa, colaborand recent cu artisti precum At The Gates, Arch Enemy, Opeth, Primordial, etc.

In plina faza de productie audio, albumul ” Dirtylicious” promite a fi una din cele mai interesante realizari discografice pe scena metal din Romania si din Europa : pe baza unui schelet muzical groovy-hardcore-indus-metal marca Dirty Shirt, trupa a construit o noua morfologie muzicala, combinand intr-o maniera omogena si unica, soundul greu tipic metalului modern cu elemente de muzica traditional din Europa de Est.

Chiar daca primele experiente de fuziune metal – muzica traditionala ale trupei le regasim pe albumele precedente, cu hit-uri precum Bad Apples, Freak Show sau Saraca Inima Me, Dirtylicious aduce aceasta simbioza la un alt nivel: albumul este integral influentat sau bazat pe elemente folclorice, iar la inregistrari au participat muzicieni confirmati de instrumente traditionale : viori, clarinet, tambal, acordeon si percutii (sub titulatura Transylvanian Folkcore Orchestra ).

Un preview instrumental demo al albumului este disponibil aici

Iata si primele date de turneu anuntate pe 2015:

8.05.2015 – Club Moskva, Oradea
9.05.2015 – Casa de Cultura Gheorghe Zamfirescu, Satu Mare
14.05.2015 – Club Rockstadt, Brasov
15.05.2015 – Romanian Rock Meeting, alaturi de Blind Guardian si TBA
16.05.2015 – The Shelter Club, Cluj-Napoca
15.08.2015 – Rockstadt Extreme Fest, Rasnov (At The Gates, Enslaved etc)

Anterior Thrash Night in cadrul Underground Metal Resistance Festival IV
Înainte Crust Punk in Question Mark

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu