Crust Punk in Question Mark

Crust Punk in Question Mark

In seara de 23 aprilie 2014, ora 21:00 in clubul Question Mark din Bucuresti va avea loc un concert zgomotos cu doua formatii de crust punk, Human Host Body din Slovenia si Void Forger din Romania.

HUMAN HOST BODY este o formatie din Koper, Slovenia, cunoscuta in scena crust punk europeana, avand la activ mai multe turnee (un turneu european in 2013 chiar impreuna cu Void Forger, cei cu care vor concerta in Bucuresti).
Human Host Body este o trupa energica ce abordeaza ca stil o combinatie de crust punk cu hardcore si death metal, avand un puternic mesaj DIY, cu versuri ce vorbesc despre anti-civilizatie si colaps social. De-a lungul anilor au scos mai multe EP-uri, anul acesta urmand sa prezinte un material full length.

VOID FORGER din Bucuresti – o trupa de sludge/crust punk cunoscuta pe scena underground romaneasca dar si internationala, avand la activ un turneu european alaturi de cei mentionati mai sus, slovenii din Human Host Body, dar si aparitii pe compilatii in Brazilia si Grecia, si la radio-uri din SUA , Germania etc. Versurile lor sunt ancorate in subiecte cu teme sociale, orwelliene, apocaliptice. Au realizat un album demo in 2012 intitulat “Ruined”, si momentan lucreaza la alte materiale discografice noi.

Pret bilet: 15 Lei

Anterior Dirty Shirt a terminat de inregistrat noul album "Dirtylicious"
Înainte Corey Taylor (Stone Sour), in filmul Fear Clinic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu