Thrash Night in cadrul Underground Metal Resistance Festival IV

Thrash Night in cadrul Underground Metal Resistance Festival IV

A 4-a zi a festivalului Underground Metal Resistance este dedicata sonoritatilor thrash metal si va avea loc duminica pe 8 martie in Question Mark incepand cu ora 20:00. Va anuntam cu placere ca am reusit sa adunam in acelasi loc 4 dintre cele mai interesante si tinere trupe ale undergroundului bucurestean .


Line-up-ul serii:
N.E.G.A.T.I.V.

Crossbone

Damage Case

Deathrattle

Support: 15 lei.
Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile – mai exact 5,6,7 si 8 martie – cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.
Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Anterior Drumtallica - DrumStage WinterGroove
Înainte Dirty Shirt a terminat de inregistrat noul album "Dirtylicious"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu