Corey Taylor (Stone Sour), in filmul Fear Clinic

Corey Taylor (Stone Sour), in filmul Fear Clinic

Cum in ultima vreme nu prea „da bine” daca nu ai un proiect solo (desi treaba asta cam duce la ruperi de trupe…) sau o aparitie intr-un serial sau chiar film, Corey Taylor, frontman-ul celor de la Stone Sour „s-a invartit” si el de un rol in „Fear Clinic”, ce apare luna aceasta pe marile ecrane americane si la sfarsitul lui martie in Europa.

Zic „s-a invartit” pentru ca, initial, regizorul Rob Hall ii oferise rolul lui Robert Trujillo (probabil cu fizionomie potrivita pentru un film horror :) ). Insa cum basistul celor de la Metallica avea de filmat prin Antarctica si fiind prieten la catarama cu Corey si baiat bun din fire, iata ca Taylor ajunge sa joace alaturi de Robert Englund, binecunoscut pentru rolul din „Nightmare On Elm Street”.

Ba mai mult, se pare ca beneficiaza si de tot sprijinul colegilor sai de trupa si contribuie astfel si la coloana sonora a filmului, dupa cum puteti vedea si asculta aici:

Piesa este la fel de spectaculoasa ca si mustata lui Corey iar acesta, alaturi de Sully Erna de la Godsmack (super politist in alt horror – „Army Of The Damned”) reusesc sa distruga mitul conform caruia proiectele in afara propriului band duc la insucces sau despartiri.

Cel putin nu de data asta, tinand cont de trecutul tumultuos al celor de la Stone Sour, plecarile lui Corey la Slipknot modificarile de membrii si revenirea in formula actuala…

Anterior Crust Punk in Question Mark
Înainte Concert Nimic Intamplator in Broadway&Legendary Constanta

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu