Concert Disturbed în premieră în Romania pe 27 iunie 2019

Concert Disturbed în premieră în Romania pe 27 iunie 2019

Disturbed cântă în premieră în România pe 27 iunie la Arenele Romane din Bucuresti! Biletele se pun în vânzare pe 23 noiembrie la ora 10:00 iar primele 1000 de bilete au preț special!

Disturbed este fără echivoc una dintre formațiile etalon ale scenei rock internaționale din anii ’90 si 2000. Alături de formații precum Korn, Linkin Park, Rage Against the Machine, Deftones și nu numai, Disturbed au fost și sunt vocea unei generații.

Cu 7 albume la activ, din care 5 au debutat pe prima poziție în Billboard 200, formația a strâns până acum 25 de Discuri de Platină și 13 Discuri de Aur.

Albumul de debut, „The Sickness” conține și prima piesă care a fost certificată cu platină de către Recording Industry Association of America. Este vorba bineînțeles de către „Down With the Sickness” piesa care conține celebrul staccato de început. David Drainman, solistul, a declarat că acel sunet este posibil ca urmare a unei intervenții chirurgicale la care a fost supus în trecut. Piesa a fost considerată de cei de la Loudwire cea mai bună piesă a secolului 21, premiul fiind acordat în 2016.

Cu un stil propriu și inconfundabil, Disturbed a fost considerată o formație de heavy metal cu puternice influențe de nu metal și alternative metal, membrii formației declarând că printre artiștii care i-au influențat se numără Pantera, Metallica, Led Zeppelin sau Nirvana.

Disturbed, ca și Iron Maiden sau Megadeth, are o mascotă oficială intitulată simplu „The Guy”, care a apărut pe spatele albumului The Sickness, devenind apoi emblema formației. Ulterior artistul David Finch i-a oferit o reprezentare grafică oficială. În momentul de față Disturbed înseamnă David Drainman la voce, Dan Donegan la chitară, John Moyer la bass și Mike Wengren la tobe.

Biletele se pun în vânzare pe 23 noiembrie la ora 10:00 prin iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • VIP (cu loc) – 229 lei in earlybird, 249 lei in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) – 149 lei in earlybird, 170 in presale si 190 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) – 99 lei in earlybird, 129 lei in presale si 140 lei la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 1000 de bilete.

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior SoundArt Festival 2019 va avea loc în perioada 8-10 martie în Quantic
Înainte Alestorm și Skálmöld în Quantic: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu