Alestorm și Skálmöld în Quantic: Program și reguli de acces

Alestorm și Skálmöld în Quantic: Program și reguli de acces

Alestorm și Skálmöld cântă pe 27 noiembrie în club Quantic din București în cadrului turneului Skalstorm! În deschiderea concertului vor urca pe scenă Altair.

Club Quantic este o locație cu o capacitate mare aflată în Parcul Grozăvești lângă stațiile de metrou Politehnica și Grozăvești (fostul Ecran Club – acces facil din Bd Iuliu Maniu și Cotroceni sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat și deschis pentru evenimente! Locația dispune și de locuri de parcare dar vă recomandăm să lăsați mașina acasă.

Ușile clubului Quantic se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 18:30. Porțile vor rămâne deschise până la finalul concertului, astfel puteți veni la orice ora doriți să vă vedeți trupele preferate.

Intrarea în club se face dinspre Șoseaua Grozăvești, iar accesul în perimetrul evenimentului se face în interiorul clubului și este permis doar în baza unui bilet valid.

Informații utile

Este interzis în zona de concert:

  • accesul cu arme sau obiecte periculoase;
  • accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert;
  • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel;
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Program

  • 18:00 – Doors
  • 18:30 – 19:00 – Altair
  • 19:20 – 20:20 – Skálmöld
  • 20:50 – 22:20 – Alestorm

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Anterior Concert Disturbed în premieră în Romania pe 27 iunie 2019
Înainte Dream Theater confirmat la ARTmania Festival 2019

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu