H8 au lansat prima piesa de pe viitorul album

H8 au lansat prima piesa de pe viitorul album

Incepem noul an cu vesti bune. H8 au lansat videoclipul piesei „Fara emotii”, si anunta dupa sase ani, lansarea celui de-al treilea material discografic. Clipul a fost realizat cu ocazia evenimentului „Impreuna Rezistam” de la Arenele Romane.

Dupa 20 de ani de cariera, H8 se afla la un pas de lansarea celui de-al treilea album numit sugestiv „GRI”.  Cele 14 piese au fost inregistrate alaturi de Marius Costache in Studioul 148. Single-ul „Fara emotii” demonstreaza ca trupa nu a ramas blocata intr-un anumit stil  si a evoluat de la album la album.


Pe langa atitudinea clasica hardcore cu care ne-am obisnuit din partea lor, veti descoperi de la piesa la piesa diferite influente atat moderne cat si clasice ce dau albumului o identitate aparte.  Cat despre versuri, va lasam pe voi sa trageti concluziile dupa lansarea albumului „GRI”.

Vineri 12 februarie mergem sa ii vedem pe H8 si sa ascultam albumul in clubul Fabrica de la ora 20:00. Alaturi de H8, pe scena va urca si trupa Sunet Fin.

Concertul face parte din seria de evenimente „DARK SIDE NIGHTS„, organizate de  Dark Side Booking Academy. Numărul biletelor este LIMITAT în funcție de capacitatea locației, grabiti-va si luati bilete in avans de aici.

 

 

 

 

Anterior DARK FUSION lanseaza al doilea album: CYBER NATION
Înainte Breathelast 5 ani - concert aniversar in Fabrica

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu