Alice in Chains – Nou album în 2013

Alice in Chains – Nou album în 2013

Jerry Cantrell, chitaristul de la Alice in Chains, a confirmat că trupa a terminat de înregistrat noul lor album, care trebuie să apară în 2013. Noul disc va fi o continuare a celui din 2009, „Black Gives Way to Blue”. Alice in Chains a început lucrul la noile piese în 2011, dar au fost întârziați când Cantrell a trebuit să suporte o intervenție chirurgicală la umăr.

Înapoi la treabă, Cantrell a dat recent un interviu în „Guitar World”, în care vorbește despre presiunea suportată în jurul creării noului disc, spunând „e ca și când ne-am confrunta cu blestemul reprizei a doua pentru a doua oară în cariera noastră”. Desigur, Cantrell se referă la compunerea muzicii și a versurilor cu o trupă într-o nouă formulă, mai mulți ani după tragica moarte a vocalistului Layne Stanley în 2002. În componența actuală a fomației, lui Cantrell i se alătură William DuVall la voce și chitară, Mike Inez la bass și Sean Kinney la tobe. Pentru noul disc, Alice in Chains a lucrat cu producătorul Nick Raskulinecz, în al cărui C.V. se găsesc Deftones și Foo Fighters, și inginerul de sunet Paul Figueroa.

Cantrell a vorbit despre cum vede trupa Alice in Chains în epoca post-Staley, explicând: „După părerea mea, acel album [Black Gives Way to Blue] s-a ridicat la nivelul oricărui alt material pe care l-am scos de-a lungul carierei noastre, iar acesta nou se află tot în aceeași zonă”.

Deși încă nu a fost confirmată o dată oficială a lansării, au existat speculații că discul și-ar putea face apariția în primele luni ale noului an. Cu Alice in Chains deja confirmați ca una din trupele principale la festivalul Download din 2013, se pare că va fi un an încărcat pentru rockerii din Seattle.

Anterior RAZNA lansează primul său album complet NUANȚE DE NEGRU
Înainte Godsmack are vacanță în 2013

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu