RAZNA lansează primul său album complet NUANȚE DE NEGRU

RAZNA lansează primul său album complet NUANȚE DE NEGRU

La un an de la lansarea EP-ului „Plumb de Toamna”, formaţia bucureşteana RAZNA pregătește lansarea primului său album complet, intitulat “Nuanțe de negru”.

Albumul este rezultatul muncii de peste un an, cea mai mare parte in studioul celebrului Cristi Gram, chitarist în formația Phoenix, prieten apropiat și mentor al lui Pablo, solistul vocal si compozitorul pieselor si mesajului RAZNA.

Albumul conține douăsprezece piese, incluzând melodii nou nouțe dar și unele melodii deja consacrate, dar reînregistrate, reorchestrate si masterizate la standarde profesionale.

Temele care se regăsesc in versurile formației rămân consecvente, orientându-se pe două direcții:

–       cea exterioară, socială și interpersonală, piesele respective atacând teme care ne afectează pe toți, colectiv – reprimarea dreptului la exprimare, lipsa respectului autoritatilor pentru popoarele pe care le guvernează, reprimarea libertaților individuale

–       cea interioară, personală, unde sunt expuse și explorate efectele pe care le au asupra individului viața în condițiile vitrege menționate, rezultatul fiind o stare perpetua de  spleen care nu se poate vindeca fără o mare schimbare generală

Evenimentul de lansare va avea loc pe 20 Decembrie 2012 in clubul bucureștean Ageless, la ora 20:00.

Formația RAZNA va fi susținută de bunii prieteni de la formațiile Pseudonoise si Apotheoses. Seara va continua cu o petrecere RAZNA în compania DJ-ului Victor Preoteasa, fost chitarist solo al formației, rămas bun prieten și colaborator.

Link spre videoclipul de promovare a albumului

www.youtube.com/watch?v=Rr96ZFL0ckk

Paginile oficiale ale trupei:

www.completrazna.ro

http://www.facebook.com/completRAZNA

Anterior God Seed - nou videoclip 'Alt Liv'
Înainte Alice in Chains - Nou album în 2013

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu