Concert Kistvaen si Gray Matters @ B52 | 26 martie

Concert Kistvaen si Gray Matters @ B52 | 26 martie

Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 26 martie, la a patra editie Dark Side Nights, cu Kistvaen si Gray Matters!

Kistvaen, singura trupa de depressive black metal din Romania, va incheia cu acest concert turneul european de promovare a albumului „Desolate Ways”, cel de-al doilea material discografic al formatiei, lansat la finele anului trecut.

Gray Matters, trupa ce a luat nastere in 2014, li se va alatura ca invitati speciali. Este vorba de un proiect nici alternativ, nici electronic, nici melodios, nici agresiv, dar toate in aceeasi reteta pe care membrii trupei incerca sa o contureze mai clar cu fiecare synth, scream si riff gandit. Gray Matters reprezinta „albul si negrul muzical si ideologic, combinat in nuante infinite de adevar propriu pe care aleg sa il imparta celor care au urechi sa-i asculte”.

DOORS: 20:00
BILET: 15 lei
After-party: Taraboi De Joi @ B52 – Intrarea libera

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Dark Side Nights este o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <> si nicidecum mercantilizarea lui.

Astfel, joi de joi, in fiecare saptamana, va veti putea intalni cu:

Argatu | Vali Umbra | Power pe Vinil – 19 martie
Kistvaen | Gray Matters – 26 martie
Parazitii – 2 aprilie
ZOB | H8 – 9 aprilie
White Mahala | Niste Baieti – 16 aprilie
Basska – 23 aprilie
Celelalte Cuvinte – 7 mai

Anterior Days of Confusion: Dharkata - Video Brief
Înainte Breathelast: Maluri (acustic) cu Laura Brat live in Mojo Club

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu