Breathelast: Maluri (acustic) cu Laura Brat live in Mojo Club

Breathelast: Maluri (acustic) cu Laura Brat live in Mojo Club

Breathelast au publicat un nou videoclip live, din seria „Live in Mojo Club Bucuresti”. Este vorba despre piesa „Maluri” (varianta acustica) cu Laura Brat (The Eyes Have It), iar filmarea este disponibila mai jos.

Videoclipul a fost filmat live in cadrul concertului sustinut de Breathelast in Mojo Club Bucuresti, in luna decembrie 2014.

Video by Oldboystudio, filmed by Razvan Raduta / Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw.

„Maluri” (acustic) este inclusa pe noul material al trupei, EP-ul „Maluri”, lansat la sfarsitul anului 2014, prin Universal Music Romania.

„Multumim enorm Oldboystudio / Razvan Raduta of Cap De Craniu, pentru ajutor rapid si munca multa pentru a scoate o energie colorata din live-ul de la Mojo. Multe multumiri merg in directia oamenilor buni si saritori, Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw pentru prezenta, filmari si support important de-alungul timpului! Piesa este inregistrata live (via HD Cam & ZoomQ3HD). Enjoy, share si, ca un ultim strigat la arme, fiti voi si fiti fericiti, cu pasiunile si problemele voastre, contopite intr-un mare haos frumos si productiv, ca o explozie solara intr-o bezna dorita de ‘altii’,” declara trupa.

Alte clipuri din seria Breathelast live @ Mojo:
Intuneric: https://youtu.be/20_NwvvuYto
At Your Funeral: https://youtu.be/YaXrcgQjHOc

Anterior Concert Kistvaen si Gray Matters @ B52 | 26 martie
Înainte Concert lansare Days of Confusion: single nou & videoclip DHARKATA

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu