Days of Confusion: Dharkata – Video Brief

Days of Confusion: Dharkata – Video Brief

Days Of Confusion se pregatesc sa lanseze in curand un nou videoclip, cel al single-ului Dharkata.  Numele ‘Dharkata’, reprezinta o combinatie intre doua cuvinte Dharma si Kata.

Dharma este un cuvant provenit din limba sanskrita, un concept cheie ce poate adopta multe intelesuri, neavand o traducere exacta in termeni asa zisi ‘vestici’. Interpretarea folosita de noi are legatura cu legea cosmica (naturala) care guverneaza cursul vietii si felul cel mai potrivit in care noi ca fiinte umane, invatam sa traim conform acestor legi, pastrand echilibrul lor natural.

Kata, este un termen aflat la baza artelor martiale Japoneze si reprezinta modul de perfectionare a unei forme sau tehnici , prin repetitia pe deplin constientizata a unei miscari anume, pana cand aceasta devine un reflex al practicantului.

Puse la un loc, cele doua simbolizeaza perfectionarea continua a mintii, corpului si spiritului fiecaruia dintre noi, pentru intelegerea, acceptarea si traiul conform legilor mai sus amintite.

Versurile piesei portretizeaza acest concept prin antiteza dintre creatie si distrugere, dificil si usor, armonie si haos – alegerile constante in fata carora este pus individul in viata sa de zi cu zi si dificultatea cu care acesta isi duce existenta, stiind ca de multe ori, aceste alegeri si actiuni nu au fost rezultatul unei decizii armonioase luata la unison cu mintea, spiritul si trupul.

Videoclipul piesei este realizat in colaborare cu echipa The Cell, urmarind sa creionam impreuna un concept profund, insa totodata actual si care speram sa starneasca multe ganduri in mintea si sufletul celor care asculta muzica noastra si rezoneaza cu aceste idei. Pe scurt, minimalist si modern, insa plin de dinamica, introspectie si simbolism.

Premiera videoclipului va avea loc chiar in cadrul concertului de lansare, pe data de 2 Aprilie in clubul Colectiv (Strada Tabacarilor Nr.7, Bucuresti)

Echipa The Cell
Director: Teodor Cucu
DOP: Alex Galmeanu
Edit and color grading: Ionut Popescu
Productie: George Maftei
Scenariu: Teodor Cucu
Locatie: Studiourile Video Link (http://www.videolink.ro/#contact-us )
Filmarile au loc Duminica, 22 Martie, incepand cu ora 10:00

Anterior L.O.S.T. - Live at Metalhead Meeting 2013 (full concert)
Înainte Concert Kistvaen si Gray Matters @ B52 | 26 martie

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu