Concert MT Place in Broadway Cafe Constanta

Concert MT Place in Broadway Cafe Constanta

MT Place, o trupa tanara de rock alternative cu influente punk din Constanta, va canta sambata, 2 august, incepand cu ora 22:30, in clubul Broadway Cafe din Constanta.

Pret bilet concert MT Place : 15 Ron.

Broadway Cafe se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

https://www.facebook.com/mt.place

In decursul anilor de activitate MT Place a concertat in diverse locatii si cluburi precum Arenele Romane, Silver Church, Club Fabrica, Club Spice, C.T.R. (Bucuresti); Doors Club, Club 13, Goblin,Pulse, Phoenix Club, Maritimo, Alemannia, City Park (Constanta); Papa la Shoni (Vama Veche); La scena (Mangalia), alaturi de Dub Incorporation, Dubioza Kolektiv, Trupa Veche, White Walls, E.M.I.L, Les Elephants Bizarres, The Subways etc.

Trupa a avut si aparitii publice in cadrul unor emisiuni televizate importante precum “Timpul Chitarelor” (TVR2), “Cap de afis” (TVR3), si “Fii antena” (Antena1).

Au fost difuzati pe posturi locale printre care se numara CTV, Digi24, LitoralTV dar si la postul bulgaresc Live7TV.

MT Place a fost prezenta in cadrul unor emisiuni radiofonice precum “Sala de repetitii” la Radio3Net “Florian Pitis” si difuzata la Romanian Rock Radio si Radio Arthis din Bruxelles.

Anterior Psychogod cauta solist nou
Înainte Victor Manescu (LOST, Armies of Enlil): Organizatorul de concerte si obiectul muncii sale - trupele

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu