Psychogod cauta solist nou

Psychogod cauta solist nou

Trupa bucuresteana Psychogod este in cautarea unui nou vocalist si a emis urmatorul comunicat.

Incepand de astazi, Sabin nu mai face parte din trupa. Despartirea s-a produs pe cale amiabila, pe fondul unor probleme cauzate de lipsa de timp din partea lui Sabin. Ii multumim pentru efortul pe care l-a depus in aceasta perioada. Pentru detalii referitoare la postul de solist vocal, doritorii ne pot contacta pe adresa de email: psychogodband@gmail.com sau pe pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/PSYCHOGOD„, spune trupa.

Psychogod s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank (chitara) si Cristina (voce) s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.

In luna mai 2010, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc.

In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.

Trupa ocupa locul 2 la sectiunea „Best Romanian Metal Newcomer 2010” a site-ului Metalhead.ro. In decembrie 2010 se renunta la folosirea clapei in favoarea agresivitatii si melodiei celei de a doua chitari.

Martie 2011 aduce participarea trupei la primul turneu, “Metal Woman Tour”, alaturi de formatia Infected Rain din Republica Moldova. Acest turneu aduce si primul concert in afara tarii, in Chisinau (Republica Moldova), fiind urmat la cateva luni de alte doua concerte in Ruse (Bulgaria).

Dupa cateva modificari ale formulei, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal si thrash metal.

Anterior Crown the Empire - Machines (videoclip nou + stream album nou)
Înainte Concert MT Place in Broadway Cafe Constanta

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu