Rock ‘n Ghena: The Outcome Of  Our Rage (stream album)

Rock ‘n Ghena: The Outcome Of Our Rage (stream album)

Cunoscuta trupa de hardcore din Mangalia Rock n Ghena a lansat pe data  de 4 ianuarie albumul „The Outcome Of  Our Rage”, material care poate fi  ascultat gratuit mai jos.

„The Outcome of Our Rage” este un album ce este oferit din inimile si sufletele noatre  ranite pentru sufletele ranite si pierdute.

Este un album dedicat tuturor celor care pot sa gaseasca un loc de consolare  ascultand-ul.

Dincolo de orice principiu al intelegerii, o parte a vietii noastre este definita de  sentimentul de furie. Furia este produsul societatii in care traim. Din ziua in care ne  nastem, furia se dezvolta progresiv in ura, in portii mici sau mari, ce ne mananca  sufletele pana in ziua cand corpurile noastre neinsufletite se astern in groapa.
Viata noastra este o continua lupta, dusa impotriva luminitei de la capatul tunelului ce ne poate salva intr-un final. O continua lupta cu noi insine. Un comportament violent, ca atunci cand simti ca mai ai putin si pierzi controlul.

Un album ce descrie sentimentele de tradare, libertate si supravietuire.Un album despre negarea drepturilor.Pe scurt: Rezultatul furiei noastre.

Albumul „The Outcome Of Our Rage” a trecut prin multe modificari pana sa ajunga la forma finala.Aceasta forma finala, rezulta dupa multa munca, rabdare si perseverenta pentru a crea si concepe un produs bun pentru underground-ul din Romania. Totul este strict DYI si a fost inregistrat in studioul propriu. De productia, masterizarea si mixarea acestui album s-au ocupat Raduta Razvan (H8, Cap de Craniu) si Savischi Rares( Rock n Ghena).

Grafica albumului este semnata de Raduta Calin (H8, Cap de Craniu) care prin talentul si imaginatia sa, a reusit sa transpuna intr-un mod deosebit si unic conceptul albumulului prin desenele ilustrate pe coperta abumului.

Respect and hardcore still lives !!

Asculta Rock ‘n Ghena: The Outcome Of  Our Rage

rock n ghena

Tracklistul albumului este urmatorul:

1. Survival of Self 02:57
2. Bloodshed 02:50
3. Forget a(lie)ve 02:32
4. Inner Rage 03:11
5. World of Fools 02:21
6. Dreptul Tau 02:03
7. Implica-te feat. Aliosha-H8 04:05
8. Anthem 00:31
9. In fata mea (In ochii mei) 02:03
10. Freedom Song 02:24
11. L.A.I (Liars Abusers Intruders) 01:28
12. Divide et Impera 02:23
13. My World To Take 02:12 

Anterior Cap de Craniu si Negative Core Project: Concert in Question Mark
Înainte Rock n Ghena: The Outcome Of Our Rage (cronica album)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu