Cap de Craniu si Negative Core Project: Concert in Question Mark

Cap de Craniu si Negative Core Project: Concert in Question Mark

A venit momentul ca, dupa Craciun si Revelion,  sa ne purificam prin energie. Cei ce ne vor ajuta sa ne recapatam echilibrul pentru noul an sunt binecunoscutele trupe de deathgrind Cap de Craniu si groove metal Negative Core Project.

Cap de Craniu au lansat impreuna cu Breathelast un material audio numit „Split it Out”, iar materialul poate fi descarcat mai jos. Splitul a fost lansat prin Metalfan Records Division pe 7 decembrie si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

Concertul are loc in Question Mark si va incepe la ora 21.

Support trupe:
10 Ron pentru bratarile procurate in avans de la bar in perioada 6-8 ianuarie 2014
15 Ron in ziua concertului, joi, 9 ianuarie 2014

Fratii Razvan si Calin Raduta s-au ocupat de productia pieselor Cap De Craniu in studioul trupei, in vreme ce piesele trupei Breathelast au fost inregistrate alaturi de producatorul Marius Costache in Next Dog Studio cu sprijinul Metalfan Records Division.

Cojocaru Ionut, chitarist al grupului Breathelast a declarat: ”Piesele Breathelast exista si datorita fostilor colegi de trupa, fratii Cimpeanu (Radu si Alex), care au avut un rol major la infaptuirea acestui material, dar si lui Marius Costache (inginer de sunet/producator – mariuscostache.ro) fara de care nu ar fi sunat asa de frumos. Uniunea dintre Breathelast si Cap De Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu increderea ca trebuie sa fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem incantati si nerabdatori sa aducem materialul la bun final si sa il prezentam comunitatii intrebatoare si oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atat de putin in ochii unora, dar pentru atat de mult respect si onoare reciproca pentru cei implicati.”

Materialul poate fi descarcat aici: splititout.bandcamp.com

Negative Core Project au lansat pana in prezent un singur album, „Spread the disease”, si se pregatesc sa revina in forta cu un nou material, dar pana atunci ii puteti vedea pe 9 ianuarie in clubul Question Mark.

 Untitled

Anterior Cap De Craniu & Breathelast: Descarca gratuit EP-ul Split It Out
Înainte Rock 'n Ghena: The Outcome Of Our Rage (stream album)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu