Rock n Ghena: The Outcome Of Our Rage (cronica album)

Rock n Ghena: The Outcome Of Our Rage (cronica album)

Rock n Ghena au un album nou, „The Outcome Of Our Rage”, lansat pe 4 ianuarie 2014. Materialul are 13 piese si poate fi ascultat integral si gratuit la stream mai jos.

Trupa de hardcore din Mangalia si-a concentrat toata furia provocata de negarea drepturilor omului in societate intr-un album de hardcore – in mare parte clasic – denumit cum nu se poate mai la obiect „The Outcome Of Our Rage„.

Multe dintre piese incep cu replici sau discursuri celebre, trecand prin toata familia de sentimente conexe revoltarii, precum razbunare („Bloodshed„), tradare („L.A.I.„) sau libertate („Freedom Song„), dar si sentimentul de supravietuire („Survival Of Self„).

Inner Rage” mi se pare o piesa buna, are un sound de hardcore clasic foarte inspirational care te face sa te misti – cu siguranta excelenta in live-uri.

La „World Of Fools” mi-a placut, pe langa mesaj si replica din deschidere, felul in care se amesteca vocile secundare in peisajul compozitiei.

Pe album exista si un featuring cu Aliosha de la H8, poate de aceea mi s-a parut ca „Implica-te” se duce ca sound inspre trupa mentionata, ceea ce da un twist misto materialului. Videoclipul poate fi urmarit mai jos.

Mi-a facut placere sa descopar ca printre aceste piese cu introduceri spoken exista si faimosul discurs despre libertate (in „Freedom Song„), pe care l-am descoperit si intr-o piesa semnata de o alta trupa din sfera metal, Apostate: „Soldiers! don’t give yourselves to brutes – men who despise you – enslave you – who regiment your lives – tell you what to do – what to think and what to feel! Who drill you – diet you – treat you like cattle, use you as cannon fodder. Don’t give yourselves to these unnatural men – machine men with machine minds and machine hearts! You are not machines! You are not cattle! You are men! You have the love of humanity in your hearts! You don’t hate! Only the unloved hate – the unloved and the unnatural! Soldiers! Don’t fight for slavery! Fight for liberty!„.

My World To Take” este iarasi o piesa care mi-a atras atentia, printr-un sound hxc foarte bine trasat si toate ingredientele unei piese pe care o tii minte.

Albumul „The Outcome Of Our Rage” este unul perfect pentru fanii hardcore, are multe piese strong, concise si bine executate, asa ca merita o nota buna. :) Totul este strict DYI si a fost inregistrat in studioul propriu. De productia, masterizarea si mixarea acestui album s-au ocupat Raduta Razvan (H8, Cap de Craniu) si Savischi Rares (Rock n Ghena).

Scor: 8/10

Tracklistul album:

1. Survival of Self 02:57
2. Bloodshed 02:50
3. Forget a(lie)ve 02:32
4. Inner Rage 03:11
5. World of Fools 02:21
6. Dreptul Tau 02:03
7. Implica-te feat. Aliosha-H8 04:05
8. Anthem 00:31
9. In fata mea (In ochii mei) 02:03
10. Freedom Song 02:24
11. L.A.I (Liars Abusers Intruders) 01:28
12. Divide et Impera 02:23
13. My World To Take 02:12

Rock n Ghena

Anterior Rock 'n Ghena: The Outcome Of Our Rage (stream album)
Înainte Rock N Ghena anunta concerte la Bucuresti, Chisinau si Cluj

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu