White Walls, alaturi de Hacktivist in deschiderea concertului Enter Shikari

White Walls, alaturi de Hacktivist in deschiderea concertului Enter Shikari

White Walls vor canta alaturi de Hacktivist in deschiderea concertului pe care Enter Shikari il vor sustine la bucuresti pe 5 octombrie 2015.

White Walls este una dintre cele mai apreciate trupe de metal din Romania. Dupa doua albume de succes, „Mad Man Circus” si „Escape Artist”, formatia a facut o pauza, dar a revenit cu forte proaspete.

De curand, White Walls a anuntat ca va continua turneul „Escapism Tour” pentru promovarea celei mai recente aparitii discografice, albumul „Escape Artist”. Trupa va putea fi vazuta in concert in orase ca Iasi, Galati, Bucuresti, Cluj-Napoca si altele.

Din momentul intemeierii, in anul 2009, si pana acum, White Walls s-a remarcat prin originalitatea genului abordat, calitatea prestatiei live si lansarile de o calitate exceptionala, laudate atat de fani, cat si de criticii de specialitate.

In cadrul concertului sustinut alaturi de Enter Shikari si Hacktivist, rolul de tobosar White Walls va fi preluat de Andrei Ilie de la Days of Confusion.

Nu uitati ca astazi este ULTIMA ZI in care va mai puteti procura bilete la pretul promotional de 69 de lei la concert! De maine, acestea vor costa 79 de lei pana in ziua evenimentului cand vor fi disponibile doar de la locatie, la pretul de 85 de lei, in masura in care nu se vor epuiza pana atunci.

Bilete online gasiti la www.AmBilet.ro

Bilete fizice gasiti in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

white walls hacktivist enter shikari bucuresti

Anterior ACCEPT la Arenele Romane
Înainte Till Lungs Collapse: concert lansare album + lyric video The Divide

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu