ACCEPT la Arenele Romane

Unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internaționale, headlinerii de la Wacken 2014, germanii de la ACCEPT, sosesc în România pe 14 decembrie la Arenele Romane din București pentru a prezenta fanilor showul “Blind Rage over Romania”.

Cu 14 albume la activ și mii de concerte în toată lumea, pionieri în dezvoltarea stilurilor thrash, speed și heavy metal, ACCEPT vor prezenta pe 14 decembrie în cortul incalzit al Arenelor Romane cântece de pe noul album “Blind Rage” în cadrul unui playlist foarte variat care va include și piese de pe albumele care i-au facut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad!

Bilete concert ACCEPT la Arenele Romane

  • Golden Circle – 120 de lei
  • Acces General – 70 de lei

Întoarcerea lor, îndelung aplaudată, în 2010 cu albumul “Blood Of The Nations”, a deschis noi orizonturi pentru trupa germană, ACCEPT, dupa o pauză de 15 ani. Au ramas în topuri cu urmatorul album, Stalingrd, în 2012, album urmat de un turneu internațional. Anul 2014 a început cu cu o lansare a unui album impresionant, Blind Rage, release care a ajuns pe locuri fruntașe în topurile Europen, dar și în jurul lumii, fiind îndelung lăudat de presa de specialitate din Suedia până în America de Sud, alături de o serie impresionată de show-uri sold out in Asia, Australia, Europa și cele două Americi.

Data: luni, 14 decembrie 2015

Ora de incepere: 19:00

Locatie: Arenele Romane, BucureștiVezi adresa si harta

Acces: Bilete in avans

Organizator: Metalhead

Anterior Concert Saturnian Mist in premiera la Bucuresti
Înainte White Walls, alaturi de Hacktivist in deschiderea concertului Enter Shikari

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu