W.A.S.P. revine în România pentru un concert special

W.A.S.P. revine în România pentru un concert special

„1984 to Headless” este un turneu în care Blackie & Co. vor cânta exclusiv și împreună hituri W.A.S.P. de pe primele patru albume, pe care cei mai mulți dintre noi nu am apucat – din motive de vârstă, de Cortina de Fier etc. – să le ascultăm niciodată în concert. Vom păși în arena circului electric cu unul dintre cele mai mari nume care au contribuit vreodată la definiția heavy-metal-ului.

Caravana salbatică ajunge pe 11 noiembrie 2020 și la Bucuresti (Arenele Romane / Cort încălzit)

În tumultul anilor 1980, când depravatul hair-metal se confrunta cu noul și furiosul val de thrash, câteva trupe, deși situate istoric în aceeași perioadă și circumstanțial poate chiar într-una dintre tabere, făceau figură aparte. Una dintre cele mai virulente și controversate se numea… W.A.S.P.. Și dacă imaginea „shock rock” a rămas lipită multă vreme peste muzicienii grupați în jurul lui Blackie Lawless, arta în sine nu a bătut pasul pe loc. Acum câțiva ani, Blackie spunea într-un interviu că a revăzut „Live at the Lyceum”, concert filmat după lansarea primului album omonim al trupei și a înțeles de ce lumea a fost speriată și scandalizată: „Îi puneam în față o oglindă.” Și oglinda a rămas mereu arta sonora, lirică și vizuală propusă de W. A. S. P., dar atingând teme tot mai profunde și expresii mai subtile.

Trecând prin „The Last Command”, cu imnul „Wild Child” și „Inside the Electric Circus” – în fapt un teatru al deșertăciunilor – trupa americană și-a încheiat prima etapă creativă cu „The Headless Children”, încununarea unui efort, cu o întrebare retorică – „God of creation, are we blind?” – și cu o constatare amară: „The children that You’ve made have lost their minds”.

Anul acesta, la peste trei decenii de la începuturi, W. A. S. P. ne duce într-un periplu al acestui trecut, nu atât nostalgic cât izbitor prin actualitatea sa. Oglinda rămâne la locul ei, mai limpede ca altădată, iar cântecele din care este alcătuită răsună peste ani.

Biletele sunt disponibile exclusic prin AmBilet.ro, primele la preț promoțional.

  • 99 lei – Earlybird (primele 100 de bucăți)
  • 119 lei – Presale (până la data de 10.11.2020)
  • 159 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (preț limitat pentru 300 bilete)
  • 130 lei – Normal acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Evenimentul este organizat de către Promusic Events & Maximum Rock, recomandat de Rock FM.

Anterior Reșița Rocks revine în forță alături de Ovidiu Anton cu piesa "Never Let Go"
Înainte Raven’s Heart a lansat un nou videoclip

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu