Reșița Rocks revine în forță alături de Ovidiu Anton cu piesa „Never Let Go”

Reșița Rocks revine în forță alături de Ovidiu Anton cu piesa „Never Let Go”

După o pauză creativă, Reșița Rocks lansează prin Universal Music Romania Digital Distribution single-ul „Never Let Go”, o colaborare cu Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2016 și liderul grupului ANTON.
Piesa este disponibilă pe platformele de streaming și pe YouTube: UMRDD.lnk.to/NeverLetGoPR

„Never Let Go” a fost interpretată în original de grupul reșițean Ramses, activ între anii 1990-1994, timp în care a obținut premii la aproape toate festivalurile la care a participat (premiul 2 la festivalul de la Bacău 1992, premiul 3 la festivalul SamRock 1992, premiul 2 la festivalul Posada 1992, premiul special pentru voce la festivalul SamRock 1993, acordat solistei Dana Borteanu). A trecut prin mai multe schimbări de componență, cei mai importanți membri fiind însă Florin Mihart (voce, 1990-1992), Dana Borteanu (voce, 1992-1994), Sorin Bîrsan (chitară), Daniel Trotea (clape), Florin Mareș (bass) și Lucian Brazdau (tobe).

La înregistrările noii versiuni au mai participat muzicienii Adi „Snake” Gambara (clape) și Sorin Bîrsan, chitaristul original al grupului RAMSES (actualmente stabilit în Canada), care interpretează un solo fulminant.

Ovidiu Anton: „Am aflat acum ceva timp de Reșița Rocks din mediul online. Bineînțeles, mi-a stârnit curiozitatea, dar în primul rând aprecierea pentru însăși inițiativa celor implicați în acest proiect. Ca să conștientizăm unde suntem astăzi și să alegem către ce ne îndreptăm, eu cred că trebuie să ne cunoaștem trecutul. Mai mult decât atât, sunt convins că oamenii care au crescut cu muzica acelor ani vor fi încântați să o reasculte, iar cei care nu au auzit-o pana acum poate vor avea o revelație sau măcar o referință în plus. Pentru mine a fost o experiență foarte frumoasă, am descoperit în acești artiști mult suflet pentru muzica rock și dragostea pentru ceea ce înseamnă acasă. Nu ai cum să nu respecți asta. Cu siguranță, Reșița Rocks!

Proiectul Reșița Rocks a fost înființat în 2016 de către Toni Dijmărescu, Flavius Suciu și Adrian Nițulescu, ce și-au propus să promoveze muzica trupelor rock care au activat în Banatul Montan între anii ’80 și ’90 (Screaming Heads, Silex, Transrock, Pentru Voi, ATTIS, Necroticism, Ramses).
Cei trei locuiesc în țări diferite (Romania, Spania și Germania), înregistrările fiind efectuate separat și apoi mixate și masterizate de Flavius Suciu în studioul sau, DadiuStudio, aflat în localitatea spaniola Alcossebre.

Grafica este realizata de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborările sale cu Goodbyte To Gravity, Bucium, DinUmbră sau Călin Pop (Celelalte Cuvinte).

Discografie Reșița Rocks: UMRDD.lnk.to/ResitaRocksPR
Facebook: facebook.com/ResitaRocks

About author

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu