Trupa Reverse The Moment lansează videoclipul pentru single-ul „Paresthesia”

Trupa Reverse The Moment lansează videoclipul pentru single-ul „Paresthesia”

Trupa de metalcore Reverse The Moment își încântă fanii cu noul lor videoclip pentru piesa „Paresthesia”. Videoclipul vine ca o extensie naturală a lansării inițiale a piesei pe 3 martie 2023, împreună cu un visualizer, și promite să aducă o experiență vizuală și auditivă intensă.

Cu mix-ul și masterizarea atent realizate de Dan Niculescu, „Paresthesia” se evidențiază prin calitatea sunetului și atenția acordată fiecărui detaliu al compoziției. Aceasta devine o experiență sonoră care lasă o amprentă puternică.

Regizat de Mimi Sălăjan, videoclipul adaugă o dimensiune nouă piesei. Cu o serie de cadre cinematice, povestea vizuală se îmbină perfect cu energia și intensitatea piesei, oferind o experiență captivantă.

Videoclipul pentru „Paresthesia” poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei Reverse The Moment:

Pentru informații suplimentare despre trupă, vă rugăm să accesați: linktr.ee/reversethemomentband

Pentru interviuri, booking sau alte detalii, vă rugăm să contactați:

Nume: Samuel Kiss
Poziție: Manager
E-mail: reversethemoment@gmail.com
Telefon: 0747 600 100

Despre Reverse The Moment

Reverse The Moment este o trupă de metalcore dedicată aducerii unei abordări fresh în lumea muzicii. Cu versuri introspective și o instrumentație puternică, trupa îmbină elementele de metal cu emoția sinceră, rezultând într-un sunet autentic și captivant. Reverse The Moment explorează teme profunde prin intermediul muzicii și își propune să creeze o legătură puternică cu ascultătorii prin fiecare notă.

Anterior Amorphis, Sólstafir și Lost Society vor susține 2 concerte în România
Înainte ARTmania Festival 2023: 21.000 de participanți s-au întâlnit la Sibiu pentru 3 zile de concerte și activități culturale

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu