• Amorphis, Sólstafir și Lost Society vor susține 2 concerte în România
  • Amorphis, Sólstafir și Lost Society vor susține 2 concerte în România

Amorphis, Sólstafir și Lost Society vor susține 2 concerte în România

Amorphis, Sólstafir și Lost Society vor susține 2 concerte în România: la Arenele Romane, București pe 6 noiembrie 2023 și în /FORM Space, Cluj-Napoca pe 7 noiembrie 2023.

Finlandezii de la Amorphis, una dintre cele mai iubite formații din țara celor 1000 de lacuri, se reîntorc în România. Formată în 1990, trupa finlandeză Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internațional, stilul abordat la început fiind death metal, însă, o dată cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat către progresiv metal sau melodic death metal.

Amorphis a revenit cu al 14-lea material de studio după o pauză de 4 ani. Albumul „Halo” a fost lansat pe 11 februarie anul trecut și este un sincretism muzical între progressive, death și folk metal.

Sólstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicală din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonorități atipice întregite vizual cu peisaje islandeze care îți taie răsuflarea.

Muzica trupei Sólstafir a fost „capturată” în șase albume de studio, cel mai recent titlu fiind „Endless Twilight of Codependent Love”, lansat în toamna anului 2020. Grupul islandez a cunoscut succesul internațional după ce a oferit publicului două materiale excepționale, „Kold” (2009) și „Svartir Sandar”(2011).

Lost Society, la fel ca Amorphis, vin din Finlanda și activează de peste un deceniu pe scena metal internațională. Până în prezent au lansat cinci albume de studio, cel mai recent, „If the Sky Came Down” fiind oferit publicului anul trecut. Muzical, Lost Society a început ca o trupa de thrash metal, însă, cu trecerea timpului, formația a adăugat elemente de groove, metalcore și chiar nu metal.

Biletele pentru ambele concerte se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult care are bilet.

Pentru concertul din București se pun în vânzare doar 400 de bilete în zona Golden Circle.

Un concert METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto Rockstadt Extreme Fest 2023 - Ziua 5 - Scenele Adrian Rugină și Brașov
Înainte Trupa Reverse The Moment lansează videoclipul pentru single-ul "Paresthesia"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu