• Therion anunță două concerte în România

Therion anunță două concerte în România

Formația suedeză Therion revine în România în cadrul „Leviathan II Tour 2022” cu două concerte: în /FORM Space, Cluj-Napoca, pe 2 decembrie 2022 și în Quantic, București, pe 3 decembrie 2022.

„Leviathan” este al 17-lea produs discografic al formației conduse de Christofer Johnsson, material ce a fost lansat pe data de 21.01.2021 prin Nuclear Blast Records din Germania.

Therion a fost dintotdeauna o trupă căreia i-au plăcut provocările, să exploreze noi căi, rămânând în același timp fideli valorilor muzicale de bază. Pentru cel de-al 17-lea album de studio, geniul Christofer Johnsson și colaboratorul său Thomas Vikström au creat ceva ce a fost anterior de neconceput pentru cei doi. „Am făcut singurul lucru care a mai rămas din toate unghiurile diferite de explorat„, explică Christofer. „Am decis să oferim oamenilor ceea ce au tot cerut. Leviathan este primul album pe care îl avem în mod deliberat plin cu piese Therion de succes.

Therion este o trupă suedeză de metal simfonic formată de Christofer Johnsson în 1987. Numele ei a fost inspirat de albumul celor de la Celtic Frost, „To Mega Therion”. Tradus din greacă, „To Mega Therion” înseamnă „Marea Bestie” și a fost un titlu folosit de ocultistul Aleister Crowley. Inițial o trupă de death metal, Therion a evoluat ca stil muzical adăugând elemente orchestrale, inclusiv coruri, muzicieni clasici și chiar o orchestră completă în cadrul concertelor. Drept urmare, sunt considerați pionierii genului de metal simfonic.

Therion își ia temele pentru versuri din diferite mitologii și practici, inclusiv ocultism, magie, tradiții și scrieri antice.

Bilete online disponibile exclusiv prin AmBilet.ro.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro și au următoarele prețuri:

  • Early Bird Ticket: 119 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete)
  • Presale Ticket: 139 lei (preț redus până la data de 01.12.2022, respectiv 02.12.2022)
  • Normal Ticket: 150 lei (în ziua evenimentului).

Taxa de procesare: 10 lei/bilet.

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania.

Anterior Sólstafir va concerta la Cluj-Napoca pe 30 august
Înainte White Walls anunță un miniturneu în România

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu