TBA lanseaza EP-ul It’s Something in club Motiv pe 25 mai

TBA lanseaza EP-ul It’s Something in club Motiv pe 25 mai

TBA lansează vineri, 25 mai 2018, al doilea material discografic, “It’s Something”, în clubul Motiv (Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoriei, București) prin propria casă de discuri Overdue Records. Mai jos gasiti si un full stream al materialului audio.

După aproape doi ani de la lansarea primului EP, Evenings, revenim cu nou EP ce va conține sase piese. EP-ul a fost înregistrat în sala de repetiții a trupei, în spiritul culturii DIY, copertile albumului sunt  lucrate manual de către membrii trupei, iar cd-urile vor fi într-un număr limitatat de 50 de exemplare. EP-ul este disponibil gratuit online pe toate platformele din data de 16 mai.

După multe show-uri în deschiderea mai multor trupe locale sau trupe venite de peste mări și țări este momentul să avem propriul nostru concert.„, spune comunicatul oficial al trupei.

Și pentru că ne place să ajutăm și alte trupe mici ca noi, dar ne place să-i ajutăm pe cei care au nevoie, de data aceasta am decis că este timpul să facem ceva pentru alții și să aducem oamenii împreună pentru o cauză comună.

Împreună cu Care for Dogs Romania, vă încurajăm să aduceți mâncare pentru câini și pisici, păturile vechi pe care nu le mai folosiți sau orice altceva ce credeți că ar putea ajuta câinii și pisicile salvate de acești oameni minunați.

Invitați:

The Jabba

Istoria formației “The Jabba” a început cu dorința fondatorului trupei Vic, care a adunat prieteni dragi începând cu mult timp în urma, în ideea de a crea un grup în care fiecare membru să se simtă cât mai bine pe acorduri pline de distors. De atunci și până astăzi trupa a trecut prin diferite schimbări de componență, însăși fondatorul trupei plecand către alte țări înainte de a vedea trupa performand live. Nu ne încadrăm neapărat într-un stil muzical anume, în mare cântăm rock cu influențe diverse nefiind limitați de un anume tipar. Ne place să cântăm, ne place să ascultăm si ne place orice moment petrecut în prezența muzicii alături de prieteni. Iar ca toate trupele din București, l-am avut pentru o scurtă perioadă pe Kinnu ca membru.

Zero Fox Given

Trupa  s-a format la finele anului 2017, iar începutul anului și-au definit și întregit formula . Zero Fox Given este cea mai nouă trupă de pop-punk de pe scena românească,acesta fiind și primul lor concert. Este puternic influențată de trupele românești consacrate  precum Chester, EMIL sau Pistol cu Capse, dar cu o abordare de pop-punk modern de la trupe ca Neck Deep sau Four Years Strong.  Melodiile formației Zero Fox Given deși au un tempo ridicat sunt melodice, iar versurile pot fi descrise ca find „un pic emo”.

Event link: https://www.facebook.com/events/373927569764867

Promo link: https://www.facebook.com/tbapunkband/videos/1821957898105877/

Mai multe despre TBA:

TBA sunt cele trei litere care îți dau speranța că line-up-ul unui concert nu o să dezamăgească sau o să îl facă mai bun decât este deja. Avem multe de îndurat, dar totuși am ales să ne numim trupa așa.

Suntem o trupă tânără, în mare parte românească (și o parte portugheză, cu versuri în engleză) care a luat naștere în ianuarie 2015 și care de atunci a avut un turneu internațional (au fost două țări, da?), a distrus o dubă și a lansat un EP, „Evenings”.

TBA cântă un mix inegal de punk, melodic hardcore, pop punk si post rock cu influențe de la trupe precum LagwagonTitle FightGnarwolves,NOFXExplosions in The Sky.

TBA reprezintă ideea de a nu aștepta prea mult. De-a nu aștepta pentru un nume perfect, de-a avea mai mult de o piesa, a nu aștepta până piesele sună perfect si sunt bune de cântat, de-a nu aștepta până a avea un toboșar pentru turneu (de fapt, când am planificat turneul aveam un toboșar), a nu aștepta să îți cumperi propria dubă sau să-ți pice din cer un contract. Pe viitor plănuim să ne comportăm ca o trupî adevărată, cântând melodii adevărate, pe scene reale lângă oameni reali.

Membri:

Leo – Voce/chitară
Matei – Voce/chitară
Matei – Bas
André – Tobe

Media links:

Facebook: http://bit.ly/2izEdwF

Instagram: http://bit.ly/2omJQoc

Youtube: http://bit.ly/2hjHyPI

Bandcamp: http://bit.ly/2izAdfH

iTunes: http://apple.co/2hpi7iN

Deezer: http://bit.ly/2iz4Cio

Spotify: http://spoti.fi/2xYVObV

Full album stream TBA It’s Something:

Anterior Încă 6 formații confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2018
Înainte Hteththemeth a lansat videoclip nou, alături de 4Tune Quartet

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu