Summer Well 2014: Program complet pe ore

Summer Well 2014: Program complet pe ore

Festivalul bucurestean Summer Well a ajuns in 2014 la cea de-a patra editie, iar cei zece invitati sunt de aceasta data: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth si Prides.

Programul pe ore si alte detalii de acces si transport gasiti mai jos.

Eveninentul are loc pe 9 – 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea. Organizatorii au anuntat recent programul complet pe ore, dar si ca acesta ar putea suferi mici modificari.

Program Summer Well 2014 sambata, 9 august

17.15: Prides
18.30: Chloe Howl
19.45: The 1975
21.15: John Newman
22.45: Bastille

Program Summer Well 2014 duminica, 10 august

17.00: Reptile Youth
18.15: Tom Odell
19.30: Miles Kane
20.45: The National
22.45: Placebo

Abonamente Summer Well 2014

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte.

Pretul unui abonament este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se gasesc in Orange shops si online pe (pe 9 si 10 august abonamantele vor putea fi cumparate doar de la intrarea in spatiul festivalului).

Important: Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Parintele insotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate insoti un singur copil (abonamentul parintelui va permite acesul acestuia si doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoana cu varsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea in spatiul festivalului – si dupa validarea abonamentului – participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament ii da dreptul participantului la o singura bratara.

Transport Summer Well 2014

Linia de transport Summer Well va pleca in fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul taranului Roman (in apropierea Pietei Victoria), incepand cu ora 14:30 si va functiona pana in jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul stirbey. Pretul unei calatorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-intors pentru cei care nu au). Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

In Buftea exista spatii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

Anterior Question Mark: Ultimul Merch Fest din acest sezon
Înainte Breathelast: concerte, muzica, tricouri noi + concurs Maluri pentru fani

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu