Breathelast: concerte, muzica, tricouri noi + concurs Maluri pentru fani

Breathelast: concerte, muzica, tricouri noi + concurs Maluri pentru fani

A inceput vacanta asa ca Breathelast au trecut la program estival, au inceput sa pregateasca „alfel lucrurile”. Este vorba despre concerte noi, muzica noua, tricouri noi si o participare distractiva si interactiva cu premii la noul videoclip al trupei, „Maluri”. Detalii mai jos.

Trupa va sustine doar doua concerte in aceasta vara, au lansat o piesa noua in limba romana si pregatesc un concurs cu premii pentru fani.

UPDATE: teaser la urmatorul videoclip „The Flood”

JOI 24 iulie: ne adunam cu trupele rock pentru un ultim Merch Fest pe sezonul asta din Question Mark, Bucuresti, de la ora 19.00.

https://www.facebook.com/events/1456350991283806/

VINERI 25 iulie: concertul verii „July Meltdown III” in Private Hell Club / Bucuresti – Breathelast. / Key To The Crown / For My Sins. Detalii event: https://www.facebook.com/events/312895962205488/

Concursul Maluri cu premii pentru fani are urmatoarele coordonate:

Apoi, daca vreti sa ne jucam, trimiteti-ne poze cu versurile preferate din Maluri cum vreti voi, adaugati o adresa de mail la detalii poza (una pe care o si verificati) si veti primi in premiera link cu clipul aferent (la care lucram deja), in avans fata de lansarea oficiala – detalii cu data exacta pe parcurs. Versurile le gasiti in detalii la Preview [ http://goo.gl/SjS9IE ] sau prin vie ascultare . O sa alegem din pozele primite si un castigator pentru un premiu surpriza (opa), dar absolut toti cei care vor trimite poze cu versurile preferate, vor primi clipul pe mail in avans, imediat ce Dl Miluta Flueras il ne va spune ca l-a terminat. Va facem avansuri :)) Postati pozele pe pagina Breathelast sa le putem gasi. Let the Maluri Games begin!!!„, spune trupa intr-un comunicat.

Breathelast participa si la Rockstadt Extreme Fest joi, 14 august – in intervalul orar 01:45 – 02:25.

Tricouri noi Maluri, made by A.D.

BL AD

Anterior Summer Well 2014: Program complet pe ore
Înainte Crown the Empire - Machines (videoclip nou + stream album nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu