Steve Vai la Sala Palatului: Program și reguli de acces

Steve Vai la Sala Palatului: Program și reguli de acces

Steve Vai se numără printre cei mai influenți chitariști ai scenei muzicale internaționale. Celebrul artist va urca pe scena Sălii Palatului pe 24 Aprilie.

Program

 • 19:00 – Open doors
 • 20:00 – Steve Vai

Reguli de acces

Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel organizatorii recomandă să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, cu scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică la 20:00.

Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandam să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, vă rugăm ca pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.

Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.

Neprezentarea la timp în scopul intrării in sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Din respect pentru artiști și pentru a evita eventualele situații neplăcute, organizatorii roagă spectatorii sa fie punctuali.

Informații utile

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare!

Obligațiile publicului

 • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor
 • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;
 • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor.

Bilete

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

 • Presale – Cat C 169 lei, Cat D 119 lei
 • La acces – Cat C 200 lei, Cat D 150 lei

Categoriile A și B sunt sold out.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de ticketing al agenției de bilete.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by Rock FM

Anterior Concert Deathstars în Club Quantic
Înainte The Bipolar Disorder Project a lansat videoclipul piesei Sumitomo Girl

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu