Concert Deathstars în Club Quantic

Concert Deathstars în Club Quantic

Celebrul grup suedez de industrial metal, Deathstars, cântă pe 29 noiembrie la Club Quantic din București. Primele 200 de bilete costă doar 79 de lei. În deschidere vor cânta Priest și Liv Sin. Biletele se pun în vânzare pe 20 aprilie la ora 17:00.

Deathstars vine din Suedia și abordează un industrial metal cu influențe de gothic. Trupa a fost înființată de Emil Nodtveidt, fratele lui Jon Nodveidt, fondatorul formației Dissection și de Ole Ohman, tobosarul original Dissection.

De-a lungul timpului formația s-a maturizat și și-a format un stil propriu, presa de specialitate comparându-i cu artiști precum Rammstein sau Marilyn Manson. Mai mult, formația a fost plecată în turneu alături de Rammstein. În plus, Deathstars a mai împărțit scena cu trupe precum Dissection, Cradle of Filth sau Korn. Până acum au lansat patru materiale de studio, cel de al cincilea urmând să fie lansat anul acesta, în luna mai.

Priest este un proiect de synthwave din care fac parte doi foști membri Ghost. Bazele acestuia au fost puse la puțin timp după ce artiștii au părăsit formația suedeză.

Muzical, synthwave-ul abordat primește pe alocuri influențe de industrial, dar și de gothic. Priest a susținut deja turnee în Europa alături de nume precum Combichrist sau Die Krupps.

Liv Sin vin din Suedia și cântă un heavy metal clasic, avand ca teme lirice predilecte religia, conflictele armate și alte probleme ale societății.

Cu o activitate ce a pornit în 2016, exceptând o mică pauză în 2019, Liv Sin a lansat până acum 3 albume de studio, cel mai recent, KaliYuga, fiind oferit fanilor la începutul acestui an.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Primele 200: 79 lei
  • Urmatoarele 200: 89 lei
  • La acces: 120 lei

La prețul acestora se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult care are bilet.

Un eveniment METALHEAD powered by Rock FM.

 

Anterior Concert Ne Obliviscaris în Club Quantic
Înainte Steve Vai la Sala Palatului: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu