Sonata Arctica lansează un nou single, First in Line

Sonata Arctica lansează un nou single, First in Line

După două albume acustice, Sonata Arctica se întoarce la sonoritățile metalice și anunță lansarea single-ului First in Line, o mică mostră a albumului care va fi lansat în primăvara 2024 prin casa de discuri Atomic Fire. Fanii vor descoperi în noul album o revenire la originile power metal ale trupei.

Solistul Tony Kakko a declarat:

Piesa abordează problema dezvoltării unei noi generații în mare parte prin, sau mai degrabă de către, ecranele electronicelor (TV, tablete sau dispozitive asemănătoare). Credem că așa câștigăm timp, dar oare sunt aceste dispozitive potrivite a fi “bona” copiilor noștri sau ar trebui poate s-o luăm mai încet și să-i învățăm că fericirea poate fi obținută deseori prin renunțarea la stimularea constantă a simțurilor noastre audio-vizuale? Câteodată ne încredem orbește în aceste dispozitive, iar lucrurile evoluează prea repede în multe privințe.

Piesa First in Line este disponibilă pe majoritatea platformelor de streaming: sonataarctica.afr.link/FIRSTINLINEWB

În prezent, Sonata Arctica se află în plin turneu european împreună cu Stratovarius, turneu care va ajunge și în România. Pe 6 noiembrie cele două trupe finlandeze vor urca pe scena din /FORM Space, Cluj-Napoca, iar pe 7 noiembrie vor poposi și în București, la Quantic.

Biletele pentru cele două concerte sunt disponibile pe iabilet.ro:

Anterior Program și reguli de acces pentru concertele Amorphis, Sólstafir și Lost Society în România
Înainte Doomsday Astronaut a lansat un nou videoclip intitulat Groove Monkey

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu